Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η Δούκισσα Νομικού πρέσβειρα των Huawei Mate 10 στην Ελλάδα

Η Δούκισσα Νομικού πρέσβειρα των Huawei Mate 10 στην Ελλάδα

απο Kostas Gliatiotis

H αγαπημένη Ελληνίδα παρουσιάστρια και φωτομοντέλο, Δούκισσα Νομικού επιλέχθηκε ως πρέσβειρα της νέας σειράς smartphones Mate της Huawei και πρωταγωνιστεί στο νέο διαφημιστικό spot για την τηλεοπτική προβολή των νέων smartphones στην ελληνική αγορά.

Μία αγαπημένη προσωπικότητα με αέρινη παρουσία και μοναδική φινέτσα, μία γυναίκα συνυφασμένη με το στυλ και την κομψότητα που παράλληλα λατρεύει να δοκιμάζει νέες τεχνολογίες, η Δούκισσα Νομικού αναδεικνύει την επιτομή της τεχνολογίας, τις νέες συσκευές Huawei Mate 10 Pro και Huawei Mate 10 lite που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες της και αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της.

Μπορεί κάθε μέρα οι επαγγελματικές και προσωπικές της υποχρεώσεις να είναι πολλές, χάρη όμως στον επεξεργαστή τεχνητής νοημοσύνης που διαθέτει το Huawei Mate 10 Pro κάθε εργασία γίνεται παιχνίδι αφού το πρώτο πραγματικά ευφυές smartphone στον κόσμο προσαρμόζεται στις ανάγκες του κατόχου του.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος και υπερήφανος που η Δούκισσα Νομικού μοιράζεται τα ιδανικά μας και εμπιστεύεται την εταιρεία μας. Όλοι εμείς στη Huawei πιστεύουμε ότι η Δούκισσα θα μας βοηθήσει να επικοινωνήσουμε στον κόσμο τις εμπνευσμένες καινοτομίες μας». δήλωσε ο Πέτρος Δρακόπουλος, Marketing Manager της Huawei Ελλάδος.

https://www.youtube.com/watch?v=bIQXzW0TRa8

Στην τηλεοπτική καμπάνια εκτός από την Δούκισσα Νομικού, πρωταγωνιστούν διεθνείς αστέρες από την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και τις Σκανδιναβικές χώρες. Ανάμεσά τους η Katinka Hosszu, Ολυμπιονίκης στην Κολύμβηση, ο Robert Lewandowski, Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ποδοσφαίρου, ο Manfred Baumann, Επαγγελματίας Φωτογράφος της Leica, η Catrinel Menghia, Διεθνής Supermodel και ο Massimo Savić, Pop μουσικός.

«Η δημιουργική ιδέα του βίντεο βασίζεται στις ιστορίες των διεθνώς καταξιωμένων επαγγελματιών – προσωπικοτήτων που καταφέρνουν να είναι κορυφαίοι σε αυτό που κάνουν και να αποτελούν έμπνευση για τους υπόλοιπους. Με την νέα καμπάνια των Huawei Mate Series θέλουμε να τονίσουμε πόσο σημαντικό είναι να αναζητάει ο καθένας μας την εσωτερική δύναμη και τα στοιχεία εκείνα του που μας ωθούν να πετυχαίνουμε καθημερινά περισσότερα, όπως ακριβώς κάνει και η Huawei αναζητώντας συνεχώς νέες καινοτομίες. Στη Ηuawei εξελισσόμαστε καθημερινά!» συμπλήρωσε ο κ. Δρακόπουλος.

Το Huawei Mate 10 Pro και το Mate 10 Lite κυκλοφορούν στην Ελλάδα από το Νοέμβριο ενώ την επιμέλεια παραγωγής των τηλεοπτικών spot είχαν οι εταιρείες DDB & Tribal.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights