Αρχικη ΦΗΜΕΣ Φωτογραφίες του επόμενου Nokia 6

Φωτογραφίες του επόμενου Nokia 6

απο Kostas Gliatiotis

Μπορεί στην χώρα μας να μην έχει αρκετό καιρό που έχει κυκλοφορήσει επίσημα, από την έναρξη της διάθεσης του Nokia 6 όμως παγκοσμίως έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος.

Αυτό σημαίνει ουσιαστικά ότι σύντομα η Nokia θα παρουσιάσει τον αντικαταστάτη του, που σύμφωνα με πληροφορίες, θα διατηρήσει το ίδιο όνομα και θα είναι απλά η έκδοση του Nokia 6 για το 2018. Με δεδομένο το ότι θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Κίνα όπως και πριν ένα χρόνο, το επόμενο Nokia 6 έχει ήδη περάσει από την ΤΕΕΝΑ, την αρχή πιστοποίησης της χώρας, και έκαναν την εμφάνιση τους οι πρώτες φωτογραφίες.

Αυτό που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, είναι η οθόνη που θα ακολουθεί τις τάσεις της εποχής και θα έχει 18:9 αναλογία πλευρών. Η ανάλυση της και η τεχνολογία παραμένουν άγνωστες ακόμα. Στην κατηγορία τιμής πάντως του Nokia 6 δύσκολο να δούμε κάτι καλύτερο από fullHD+ και LCD Panel.

Η επόμενη και προς το παρον τελευταία λεπτομέρεια που φαίνεται στις φωτογραφίες, είναι η τοποθέτηση του αισθητήρα αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος του νέου Nokia 6. Η κάμερα επίσης παραμένει μια, και η τοποθέτηση της μοιάζει να είναι ακριβώς ίδια με αυτή της συσκευής που υπάρχει ήδη στην αγορά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights