Φωτογραφίες του επόμενου Nokia 6

Φωτογραφίες του επόμενου Nokia 6

Μπορεί στην χώρα μας να μην έχει αρκετό καιρό που έχει κυκλοφορήσει επίσημα, από την έναρξη της διάθεσης του Nokia 6 όμως παγκοσμίως έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος.

Αυτό σημαίνει ουσιαστικά ότι σύντομα η Nokia θα παρουσιάσει τον αντικαταστάτη του, που σύμφωνα με πληροφορίες, θα διατηρήσει το ίδιο όνομα και θα είναι απλά η έκδοση του Nokia 6 για το 2018. Με δεδομένο το ότι θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Κίνα όπως και πριν ένα χρόνο, το επόμενο Nokia 6 έχει ήδη περάσει από την ΤΕΕΝΑ, την αρχή πιστοποίησης της χώρας, και έκαναν την εμφάνιση τους οι πρώτες φωτογραφίες.

Αυτό που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, είναι η οθόνη που θα ακολουθεί τις τάσεις της εποχής και θα έχει 18:9 αναλογία πλευρών. Η ανάλυση της και η τεχνολογία παραμένουν άγνωστες ακόμα. Στην κατηγορία τιμής πάντως του Nokia 6 δύσκολο να δούμε κάτι καλύτερο από fullHD+ και LCD Panel.

Η επόμενη και προς το παρον τελευταία λεπτομέρεια που φαίνεται στις φωτογραφίες, είναι η τοποθέτηση του αισθητήρα αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος του νέου Nokia 6. Η κάμερα επίσης παραμένει μια, και η τοποθέτηση της μοιάζει να είναι ακριβώς ίδια με αυτή της συσκευής που υπάρχει ήδη στην αγορά.

Γραψτε ενα σχολιο