Αρχικη ΦΗΜΕΣ Φωτογραφίες του επόμενου Galaxy S9

Φωτογραφίες του επόμενου Galaxy S9

απο Kostas Gliatiotis

Λίγο νωρίτερα από ότι συνηθίζεται, το επόμενο Galaxy S9 της Samsung ξεκίνησε να κάνει την εμφάνιση του, αυτή τη φορά σε “Εμπορικές” φωτογραφίες που έχουν δημιουργηθεί σε υπολογιστή και παρουσιάζουν το εξωτερικό της συσκευής.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Galaxy S9 φαίνεται ότι θα έρθει σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, με το Galaxy S9 Plus να έχει αναμενόμενα μεγαλύτερη οθόνη. Αυτή τη φορά όμως θα υπάρχουν και τεχνικές διαφορές μεταξύ των δύο εκδόσεων εκτός από το μέγεθος. Το Galaxy S9 Plus θα έχει δύο κάμερες στο πίσω μέρος του, σε αντίθεση με το “απλό” που θα διατηρεί την παράδοση με την μια κάμερα.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η τοποθέτηση του αισθητήρα αποτυπωμάτων, που πλέον θα βρίσκεται κάτω από την κάμερα και στα δύο Galaxy S9, σε ένα σημείο σημαντικά πιο “βολικό” σε σύγκριση με το υπάρχον Galaxy S8. Για την οθόνη τώρα, η Samsung προφανώς διατηρεί την 18:9 αναλογία πλευρών, όπως και το κυρτό πλαϊνό της μέρος με την ανάλυση να παραμένει υψηλή στα 2960 x 1440 pixels.

Oι δύο εκδόσεις του Galaxy S9 θα έχουν κάμερα με εντυπωσιακά φωτεινό διάφραγμα f/1,5 για πρώτη φορά σε Smartphone, ενώ θα υποστηρίζεται και η καταγραφή βίντεο με 960 καρέ το δευτερόλεπτο. Με δεδομένο το ότι η συγκεκριμένη δυνατότητα δεν είχε εμπορικά την απήχηση που θα ήθελε η Sony που την ξεκίνησε, η Samsung πιθανότατα προσπαθεί να “ξεπεράσει” το εντυπωσιακό Slow Motion Video με 240 fps σε 1080p που προσφέρει η Apple στα iPhone 8 και iPhone X.

Τέλος, το Galaxy S9 θα έρθει με 4 GB μνήμης RAM ενώ το Galaxy S9 Plus με 6 GB, με τον αποθηκευτικό χώρο να είναι ίδιος και στις δύο περιπτώσεις. Η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 3.500 mAh στο Galaxy S9 Plus και αναμενόμενα μικρότερη στο απλό Galaxy S9.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights