Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy A8 2018 και A8 Plus

Samsung Galaxy A8 2018 και A8 Plus

απο Kostas Gliatiotis

Νωρίτερα από ότι συνήθως, και χωρίς κάποια ιδιαίτερη εκδήλωση, η Samsung ανακοίνωσε και επίσημα την ύπαρξη των δύο νέων Galaxy A8 και A8 Plus 2018. Η ονομασία τους μάλλον μπερδεύει, όμως όπως όλα δειχνουν, το A8 2018 είναι αντικαταστάτης του Galaxy A5 2017 και το A8 Plus αντικαθιστά το Galaxy A7 2017.

Εκτός από το εμφανές μπλέξιμο με την ονομασία τους, οι δύο νέες συσκευές φέρνουν αρκετά νέα στοιχεία στην μεσαία κατηγορία τιμής. Αρχικά, η οθόνη είναι και για τα δύο infinity display όπως την ονομάζει η Samsung, και έχει αναλογία πλευρών 18.5:9 όπως και στα Galaxy S8 και Note 8. Η διαγώνιος είναι στις 5.6 ίντσες για το A8 2018 ενώ φτάνει τις 5.99 ίντσες για το Galaxy A8 Plus, με την ανάλυση όμως να διατηρείται σε 2160 x 1080 pixels και στις δύο περιπτώσεις, ενώ προφανώς και οι δύο οθόνες είναι τεχνολογίας SUPER AMOLED.

Η κάμερα στο πίσω μέρος των δύο Galaxy A8 2018 έχει περισσότερο ενδιαφέρον, αφού η ανάλυση των 16 Mpixels συνδυάζεται πλέον με έναν πολύ πιο φωτεινό φακό με f/1.7 αλλά και Optical Image Stabilization, ένα χαρακτηριστικό που ανεξήγητα είχε αφαιρεθεί από τα Galaxy A του 2017. Στο μπροστινό μέρος τώρα, έχουμε για πρώτη φορά δύο κάμερες αντί για μια, με ανάλυση 16 Mpixels και 8 Mpixels για την δεύτερη. Η ταυτόχρονη λειτουργία τους μπορεί να παράγει φωτογραφίες με “βάθος πεδίου” και θολό φόντο όπως και σε πολλές άλλες συσκευές της αγοράς.

Ο αισθητήρας αποτυπωμάτων πλέον είναι τοποθετημένος πολύ πιο λογικά κάτω από την κάμερα, σε μια πιο βολική θέση σε σύγκριση με το Galaxy S8. Τέλος, η μπαταρία των δύο συσκευών έχει αυξημένη χωρητικότητα 3.000 mAh για το A8 2018 και φτάνει τα 3.500 mAh για το Galaxy A8 Plus. Οι δύο συσκευές φορτίζουν μέσω type-C USB και εκτός απροόπτου θα υποστηρίζουν και ταχεία φόρτιση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights