Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Χριστουγεννιάτικα Δώρα από τη Vodafone

Χριστουγεννιάτικα Δώρα από τη Vodafone

απο Kostas Gliatiotis

Φέτος τα Χριστούγεννα, η Vodafone δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της, να ευχηθούν χρόνια πολλά με όποιον τρόπο θέλουν, επιλέγοντας οι ίδιοι το δώρο που τους ταιριάζει. Επιπλέον, στα καταστήματα Vodafone, όλοι μπορούν να αποκτήσουν τις αγαπημένες τους Vodafone συσκευές και να γεμίσουν με δώρα και χαρά τους ίδιους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, όλοι οι συνδρομητές ιδιώτες και επαγγελματίες, συμβολαίου, καρτοκινητής και CU μπορούν να αποκτήσουν, μέσα από το My Vodafone και το My CU App, στην κατηγορία Προσφορές, το Δώρο που επιθυμούν, για να ανταλλάξουν τις ευχές τους δωρεάν, από 25 μέχρι και 31 Δεκεμβρίου 2017, με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, επιλέγοντας ανάμεσα από:

  • Social & Chat Pass για αποκλειστική χρήση σε Social media & Chat εφαρμογές
  • 1GB Internet στο κινητό
  • 1000 λεπτά ομιλίας προς όλους

Όσοι επισκεφτούν ένα κατάστημα Vodafone ή το Vodafone e Shop έως τις 31/12, με κάθε αγορά Smartphone της σειράς Vodafone Smart 8, θα πάρουν δώρο ένα tablet Vodafone, kai επιπλέον, θα επωφεληθούν με 50% έκπτωση σε θήκες της σειράς Vodafone Smart 8. Συγκεκριμένα:

  • Vodafone Smart V8, αξίας 229,90€ και να πάρουν δώρο Vodafone Smart Tab N8, αξίας 179,90€
  • Vodafone Smart N8, αξίας 129,90€ και να πάρουν δώρο Vodafone Smart Tab mini 7 αξίας 79,90€
  • Vodafone Smart E8, αξίας 99,90€ και να πάρουν δώρο Vodafone Smart Tab  mini 7 αξίας 79,90€

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.vodafone.gr/portal/vodafone-xmas-offers

Vodafone. Με όποιον τρόπο θέλεις να ευχηθείς Xρόνια Πολλά, είμαστε κοντά σου!»

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights