Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Note 5A Prime Review : Μικρές διαφορές με νόημα

Xiaomi Note 5A Prime Review : Μικρές διαφορές με νόημα

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Η 5.5 ιντσών οθόνη του Note 5A Prime δεν συμπεριλαμβάνεται στους τομείς που έχουν δεχθεί βελτίωση σε σύγκριση με την «απλή» έκδοση. Η πολύ καλή διαγώνιος συνδυάζεται με τη σχετικά χαμηλή ανάλυση των 1280 x 720 pixels.

Για μια ακόμα φορά, θα αναφέρουμε ότι η ίδια η Xiaomi έχει στην αγορά διαθέσιμες συσκευές με τα ίδια χρήματα ή και λιγότερα που έχουν οθόνη με υψηλότερη ανάλυση αλλά μικρότερο φυσικό μέγεθος. Όπως όμως και στο «απλό» Note 5A έτσι και στην Prime έκδοση του, η απόδοση της οθόνης στην πράξη είναι αρκετά ικανοποιητική. Χρωματικά, όπως και σε σχεδόν όλα τα Xiaomi, η οθόνη προσφέρει το καλύτερο δυνατό για το κόστος και την LCD τεχνολογία της.

Οι γωνίες θέασης είναι αντίστοιχα πολύ καλές, και καλύπτουν με άνεση την γωνία από την οποία και είναι δυνατή η χρήση του Note 5A Prime. Ο φωτισμός επίσης, που προφανώς και ρυθμίζεται αυτόματα, είναι αρκετά δυνατός και η μέγιστη ένταση του είναι χρήσιμη μόνο σε εξωτερικούς χώρους και κάτω από τον ήλιο.

Στις διαθέσιμες ρυθμίσεις, εκτός από την προσαρμογή της φωτεινότητας, το MIUI 9 προσφέρει πλέον μερικές επιπλέον ενδιαφέρουσες επιλογές. Εκτός της προσαρμογής της “θερμοκρασίας” των χρωμάτων, ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει και την αντίθεση τους, αλλά και να επιλέξει να αλλάζει αυτόματα ανάλογα με το περιεχομενο που προβάλλεται.

Με την οθόνη του Note 5A Prime η Xiaomi προσπαθεί να προσφέρει έναν «συμβιβασμο» ανάμεσα στην μεγάλη διαγώνιο και φυσικό μέγεθος για όσους θέλουν κάτι τέτοιο και την χαμηλή ανάλυση που επιβάλει ο διαχωρισμός του από τις «ανώτερες» και καλύτερες συσκευές της εταιρείας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

4 σχολια

St 27/01/2018 - 10:02

Πολύ καλό review. Να προτιμήσω αυτό ή το huawei p9 lite mini? Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η κάμερα.

Reply
Kostas Gliatiotis 27/01/2018 - 15:00

Σε αυτά τα χρήματα, σχεδόν καμία συσκευή δεν έχει καλή κάμερα. Οι φωτογραφίες είναι απλά ικανοποιητικές για χρήση σε Viber, Messenger κλπ δεν είναι έτσι και αλλιώς για κάτι περισσότερο.
Με πολύ μικρή διαφορά, το P9 Lite mini 2017 έχει ελάχιστα καλύτερη κάμερα. 🙂

Reply
St 27/01/2018 - 15:31

Ευχαριστώ για την απάντηση. Συνολικά σαν συσκευή ποια από τις δύο θα πρότεινες?

Reply
Kostas Gliatiotis 28/01/2018 - 00:16

Το Note 5A για την μεγαλύτερη οθόνη του και ίσως γιατί μου αρέσει λίγο περισσότερο το MIUI της Xiaomi.

Αν θες μπορείς να δεις και το Review που έχουμε κάνει εδώ και για το P9 Lite mini 2017

https://in2mobile.gr/2017/11/12/huawei-p9-lite-mini-review/

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights