Αρχικη ΦΗΜΕΣ Φωτογραφίες και χαρακτηριστικά του επόμενου Galaxy J2 2018

Φωτογραφίες και χαρακτηριστικά του επόμενου Galaxy J2 2018

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι μέχρι και σήμερα τα Galaxy J2 δεν έχουν έρθει επίσημα στην Ευρώπη και τη χώρα μας, αποτελούν ένα ενδιάμεσο στάδιο στην κατηγορία τιμής από 120 ευρώ περίπου του Galaxy j1 μέχρι κοντά τα 200 ευρώ που κοστίζει κάθε νέα έκδοση του Galaxy J3.

Το νεότερο Galaxy J2 2018 όπως φαίνεται ότι είναι η ονομασία του, έκανε και αυτό την εμφάνιση του σε φωτογραφίες, και μαζί έγιναν γνωστά και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Η 5 ιντσών οθόνη θα έχει ανάλυση μόλις 540 x 960 pixels, θα είναι όμως τεχνολογίας SUPER AMOLED, κάτι ενδιαφέρον, αφού η οθόνη του υπάρχοντος J3 2017 είναι… παραδόξως LCD. Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται ο Snapdragon 425 της Qualcomm, με τους μόλις τέσσερις Α-53 πυρήνες επεξεργασίας του να “ταιριάζουν” σε αυτή την κατηγορία τιμής, σε συνδυασμό με 1,5 GB μνήμης RAM που και πάλι είναι μάλλον το ελάχιστο αποδεκτό.

Τέλος, η κάμερα στο πίσω μέρος έχει αισθητήρα ανάλυσης 8 Mpixels, και 5 Mpixels αυτή στο μπροστινό μέρος του Galaxy J2 2018, όμως και οι δύο κάμερες έχουν το δικό τους LED Flash. Η μπαταρία έχει 2.600 mAh χωρητικότητα, που όμως είναι πιθανότατα αρκετή με δεδομένες τις χαμηλές απαιτήσεις του hardware.

To Galaxy J2 2018 θα ξεκινήσει να πωλείται πιθανότατα στις αρχές του 2018, στην Ρωσσία, ενώ ακόμα μένει να μάθουμε αν τελικά αυτή την φορά θα έρθει επίσημα και στην Ευρώπη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights