Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Netflix : Υποστήριξη HDR στα Windows 10

Netflix : Υποστήριξη HDR στα Windows 10

απο Kostas Gliatiotis

Με μικρή καθυστέρηση, το Netflix πρόσθεσε και τα Windows 10 της Microsoft στην λίστα των υποστηριζόμενων συσκευών που μπορούν να προβάλουν HDR περιεχόμενο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Edge Browser των Windows 10 αλλά και η ίδια η εφαρμογή του Netflix μπορούν να προβάλουν πλέον HDR Video, αρκεί να τηρούνται κάποιες προϋποθέσεις. Η βασικότερη από αυτές είναι το Monitor να υποστηρίζει HDR, είτε αυτό είναι η οθόνη ενός υπολογιστή ή μια τηλεόραση που έχει συνδεθεί κάποιος υπολογιστής η Laptop.

Το Netflix προσφέρει το HDR περιεχόμενο μόνο στο ακριβότερο πακέτο των 12 ευρώ το μήνα που επιτρέπει έως και 4 χρήστες ταυτόχρονα, και υποστηρίζεται μόνο από συγκεκριμένο Hardware. Ο υπολογιστής θα πρέπει εκτός από τα Windows 10, να έχει 7ης γενιάς Intel Core επεξεργαστή ή κάποια από τις κάρτες γραφικών της Nvidia σειράς 900 ή 1000 (GT960, GT1080 κλπ).

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights