Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Οι CU φοιτητές κερδίζουν DATA με ένα «SHAKE» στο κινητό

Οι CU φοιτητές κερδίζουν DATA με ένα «SHAKE» στο κινητό

απο Kostas Gliatiotis

Με ένα «κούνημα» της συσκευής τους, οι CU X-clusive συνδρομητές πλέον κερδίζουν ακόμη περισσότερα data. Με τη νέα υπηρεσία CU Shake αποκλειστικά για φοιτητές,  το CU με κάθε ανανέωση από 10€ και πάνω χαρίζει 600MB για 30 μέρες ή 1GB για 7 μέρες.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι CU X-clusive για να αποκτήσουν το δώρο τους είναι να μπουν στο νέο My CU App ή στο λογαριασμό τους στο CU site μέσα σε 7 ημέρες από την τελευταία ανανέωση τους, να κάνουν «shake» και να επιλέξουν μεταξύ 600MB για 30 μέρες ή 1GB για 7 μέρες ΔΩΡΕΑΝ.

Οι συνδρομητές ενημερώνονται στο 80% και το 100% της χρήσης του δώρου, ενώ μπορούν να λάβουν 1 shake για κάθε ανανέωση από 10€ και πάνω.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.vodafonecu.gr/foitites/cu-shake/

Για όλες τις CU φοιτητικές προσφορές: https://www.vodafonecu.gr/foitites/

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights