Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ WhatsApp : Σταματά την υποστήριξη για Blackberry και Windows Phone 8.0

WhatsApp : Σταματά την υποστήριξη για Blackberry και Windows Phone 8.0

απο Kostas Gliatiotis

Το WhatsApp ανακοίνωσε και επίσημα πλέον, ότι από τις 31 Δεκεμβρίου του 2017 θα σταματήσει την υποστήριξη των εφαρμογών για Blackberry OS και Windows Phone 8.0 συσκευές.

Στην περίπτωση της BlackBerry, περιλαμβάνεται δυστυχώς και το “νεότερο” BlackBerry 10, μαζί με το παραδοσιακό λειτουργικό των παλαιότερων Blackberry συσκευών. Στην περίπτωση των Windows Phone συσκευών, περιλαμβάνονται αυτές που τρέχουν την έκδοση 8.0 αλλά και όσες έχουν μείνει ακόμα σε κάποια ακόμα παλαιότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Ειδικά για την περίπτωση των Windows Phone υπάρχει μια ιδιαιτερότητα, αφού κάποιες συσκευές δεν αναβαθμίστηκαν στα νεότερα Windows 10, παρότι ήταν τεχνικά εφικτό,  με αποτέλεσμα συσκευές όπως τα Lumia 930, 925 Και μερικές ακόμα συσκευές της Nokia / Microsoft να πάψουν να υποστηρίζονται νωρίτερα από ότι συσκευές με αντίστοιχα παλιές εκδόσεις του Android της Google.

Όσοι έχουν την εφαρμογή του WhatsApp εγκατεστημένη, δεν θα μπορούν να συνεχίσουν να το χρησιμοποιούν, αφού η εταιρεία θα σταματήσει την λειτουργία των Server που εξυπηρετεί τα δύο αυτά λειτουργικά συστήματα ξεχωριστά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights