Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Νέα χρονιά με 2.018 ΜΒ ΔΩΡΟ από το CU

Νέα χρονιά με 2.018 ΜΒ ΔΩΡΟ από το CU

απο Kostas Gliatiotis

Για άλλη μια χρονιά το CU υποδέχεται το νέο χρόνο με έναν ιδιαίτερο τρόπο, προσφέροντας 2.018 MB, για 7 ημέρες, χωρίς καμία χρέωση για όλους τους CU συνδρομητές!

Για να έχουν περισσότερα ΔΩΡΕΑΝ ΜΒ οι CU χρήστες τη νέα χρονιά πρέπει να στείλουν 2018 με δωρεάν SMS στο 1252, εώς και τις 16/1/2018

Η προσφορά ισχύει για μία ενεργοποίηση και για όσους CU συνδρομητές έχουν κάνει ανανέωση χρόνου ομιλίας οποιασδήποτε αξίας από τις 1 Νοεμβρίου 2017 και μετά. Επιπλέον, θα ενημερωθούν για το υπόλοιπο της προσφοράς στο 80% και 100% της χρήσης του. Τέλος, σε περίπτωση που υπάρχουν ΜΒ από άλλα πακέτα, προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα ΜΒ της προσφοράς.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights