Η Energizer παρουσίασε το δικό της Android Smartphone

Η Energizer παρουσίασε το δικό της Android Smartphone

Η εποχή που κάθε εταιρεία θέλει να μπει στην αγορά των Smartphones φαίνεται ότι συνεχίζεται, και η νεότερη εταιρεία που παρουσίασε την δική της πρόταση είναι η Energizer, γνωστή για τις μπαταρίες που κατασκευάζει για κάθε είδους συσκευή.

Το Power Max P600s όπως είναι η ονομασία του, αρχικά ξεχωρίζει όπως είναι αναμενόμενο για την μεγάλη σε χωρητικότητα μπαταρία του, που φτάνει τα 4.500 mAh. Η Energizer υπόσχεται ότι η μπαταρία μπορεί να κρατήσει το Smartphone ενεργό για έως και 12 ώρες συνεχόμενης χρήσης, και ένα μάλλον απίθανο να επιτευχθεί στην πράξη χρόνο αναμονής που φτάνει τις 16 ημέρες.

Στα πιο “συνηθισμένα” τεχνικά χαρακτηριστικά, το Power Max P600s έρχεται με οθόνη 5,99 ιντσών, και ανάλυσης fullHD+ (2160 x 1080 pixels ) και κρύβει στο εσωτερικό του τον Helio P25 της Mediatek, που το τοποθετεί πρακτικά στην μεσαία κατηγορία από πλευράς επιδόσεων. Η μνήμη RAM είναι 3 GB για την έκδοση των 32 GB και φτάνει τα 4 GB στην έκδοση των 64 GB αποθηκευτικού χώρου.

Ενδιαφέρον έχει και η ύπαρξη διπλής κάμερας στο πίσω μέρος του Smartphone της Energizer, με ανάλυση 12 Mpixels για την βασική και 5 για την δεύτερη, που σύμφωνα με την εταιρεία κατασκευάζονται και οι δύο από τη Samsung. Στο μπροστινό μέρος έχει επιλεχθεί μια πιο “συμβατική” κάμερα των 8 Mpixels.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.