Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ CES2018: Η Creative παρουσιάζει μια ολοκαίνουρια γκάμα Smart Home Ηχείων

CES2018: Η Creative παρουσιάζει μια ολοκαίνουρια γκάμα Smart Home Ηχείων

απο Kostas Gliatiotis

Η Creative Technology Ltd ανακοίνωσε σήμερα στη CES 2018, ότι θα παρουσιάσει μια σειρά από νέα προϊόντα, αλλά  και πολλές καινοτομίες και συνεργασίες που θα συναρπάσουν τόσο τους χρήστες των προϊόντων της αλλά και τους λάτρεις του ήχου γενικά!

Αναλυτικά κατά τη διάρκεια της CES 2018 θα παρουσιαστούν:

  1. Τα νέα Smart Home Ηχεία της Creative με υποστήριξη Alexa

Creative NovaΦορητά WiFi Multi-Room Smart Ηχεία

H πρώτη συσκευή στον κόσμο που ενσωματώνει τις ευεργετικές ιδιότητες ενός spa φωτός με ένα πολύ ισχυρό 5-driver biamplified WiFi/Bluetooth® multiroom σύστημα ηχείων υψηλής απόδοσης σε φορητό κομψό σχεδιασμό που ταιριάζει όμορφα σε κάθε χώρο. Επιπλέον περιλαμβάνει voice assistant με υποστήριξη Amazon®Alexa με φωνητική αναγνώριση από μακριά. Το συνολικό αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό!

Creative Muvo Genie Smart Φορητά  Splashproof Bluetooth Ηχεία

Με  splashproof εξωτερικό περίβλημα κληρονομιά από τα επιτυχημένα Muvo 2 και Muvo 2c, το MuvoGenie επιπλέον διαθέτει υποστήριξη Alexa, ώστε όταν συνδέεται μέσω Bluetooth με κάποια συσκευή, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε έναν ολόκληρο κόσμο περιεχομένου, υπηρεσιών και Smart Home controls – χρησιμοποιώντας μόνο τη φωνή τους!

Creative Halo Genie – Smart Φορητό Bluetooth Light Show Ηχείο

H Genie έκδοση του HALO περιλαμβάνει, εκτός του lightshow των 16 εκατομμυριών χρωμάτων, και υποστήριξη Amazon Alexa, άρα πρόσβαση του χρήστη σε έναν ολόκληρο κόσμο περιεχομένου, υπηρεσιών και smart home controls – όλα μόνο με τη φωνή!

  1. Τα ολοκαίνουργια audiophile-grade in-ear ακουστικά, Creative Aurvana Trio

Τα Aurvana Trio διαθέτουν μια τριπλή συστοιχία οδηγών – δύο ισορροπημένοι βραχίονες που αποτελούνται από ένα υπερσύγχρονο tweeter και ένας οδηγός μεσαίας εμβέλειας, που παρέχουν λεπτομερή αναπαραγωγή υψηλής συχνότητας και φυσικά φωνητικά, ενώ ένας δυναμικός οδηγός Bio-cellulose 10mm αποδίδει εξαιρετικά ακριβή και δυνατά μπάσα.

Την κάρτα ήχου SoundBlasterX AE-5

Με δύο βραβεύσεις στις κατηγορίες “Computer Hardware and Components” και “Computer Accessories” στα CES 2018 Innovation Awards, η SoundBlasterX AE-5 έχει σχεδιαστεί για να παρέχει την απόλυτη απόδοση ήχου με την πλήρη ισχύ του 122dB,32-bit/384kHz ESS Sabre™ DAC

Επίσης, η Creative θα παρουσιάσει το X-Fi Sonic Carrier

Το πολυβραβευμένο σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας που έχει χαρακτηρισθεί ως ο Ήχος του Αύριο και έχει λάβει παγκοσμίως διθυραμβικές κριτικές από τους σημαντικότερους γνώστες της βιομηχανίας ήχου, κυκλοφορεί ήδη στην Αμερική και η CES 2018 είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για όσους επιθυμούν να βιώσουν τον εξωπραγματικό ήχο του για πρώτη φορά.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της CES 2018 η Creative Technology Ltd ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την DTS, Inc. για να επιτρέψει στον X-Fi Sonic Carrier να έχει soundbar-specific DTS:X υποστήριξη, που θα είναι διαθέσιμη ως αναβάθμιση λογισμικού.

Τέλος, η Creative ολοκληρώνει τις συναρπαστικές ανακοινώσεις της με την παρουσίαση της τεχνολογίας Super X-Fi, που αλλάζει τα δεδομένα στον ήχο και επιτρέπει στους χρήστες ακουστικών να απολαμβάνουν πρωτοφανή 3D ολογραφικό ήχο. Η τεχνολογία Super X-Fi είναι ένα επαναστατικό βήμα μετά την Creative X-Fi® technology suite, η οποία υποστηρίζεται από διάφορους κωδικούς του brand, όπως το βραβευμένο σύστημα οικιακού κινηματογράφου X-Fi Sonic Carrier.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights