Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η HUAWEI Ελλάδος στο πλευρό των Παιδικών Χωριών SOS

Η HUAWEI Ελλάδος στο πλευρό των Παιδικών Χωριών SOS

απο Kostas Gliatiotis

Η Huawei Technologies Ελλάδος, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) της εταιρείας προσέφερε στα Παιδικά Χωριά SOS είδη ένδυσης και υπόδησης καθώς και έπιπλα γραφείου.

Πιο αναλυτικά, οι  εργαζόμενοι της Huawei Ελλάδος σε μία προσπάθεια να υποστηρίξουν παιδιά και ενήλικες που έχουν ανάγκη, συγκέντρωσαν είδη ένδυσης & υπόδησης και ομάδα εθελοντών παρέδωσαν τα είδη αυτά στον κο Γιώργο Πρωτόπαπα, Γενικό Διευθυντή των Παιδικών Χωριών SOS.

Επιπλέον με αφορμή πρόσφατη αναδιάταξη του χώρου των κεντρικών γραφείων της εταιρείας, δωρήθηκε στα Παιδικά Χωριά SOS σημαντικός αριθμός επίπλων γραφείου και λοιπού εξοπλισμού.

Ο κος Jacky Chen, Administrative Management Member της Huawei Ελλάδος, δήλωσε: «Στην Huawei Ελλάδος στηρίζουμε ένθερμα ενέργειες κοινωνικής προσφοράς. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι όπου μέσω του ετήσιου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) της εταιρείας μάς δίνεται η ευκαιρία να υποστηρίξουμε έμπρακτα ΜΚΟ αλλά και Δήμους. Για εμάς στην Huawei Ελλάδος, η ενίσχυση του έργου οργανισμών και φορέων είναι προτεραιότητά μας και συνάδει άμεσα με τους στόχους και τις αρχές της εταιρείας. Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους της Huawei Ελλάδος που με θέρμη συμμετέχουν στις δράσεις ΕΚΕ της εταιρείας. Με τη βοήθεια και τον εθελοντισμό των υπαλλήλων της Huawei η υλοποίησή τέτοιων προγραμμάτων αποφέρει υλική υποστήριξη αλλά και ηθική ικανοποίηση».

Ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS κος Γιώργος Πρωτόπαπας, δήλωσε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Huawei Ελλάδος για την προσφορά επίπλων γραφείων για τις ανάγκες των εκπαιδευτικών δράσεων των Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας που λειτουργούμε στην Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, την Καλαμάτα και την Πάτρα, καθώς και τους εργαζόμενους της που με ιδιαίτερη ευαισθησία και κέφι συγκέντρωσαν είδη ένδυσης και υπόδησης για τα παιδιά που στηρίζουμε. Ευχόμαστε να έχουμε πάντα την τόσο πολύτιμη για μας, φιλία σας».

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights