Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Nέα Moto Mods στην έκθεση CES 2018

Nέα Moto Mods στην έκθεση CES 2018

απο Kostas Gliatiotis

Livermorium Slider Keyboard Moto Mod2

Ο μεγάλος νικητής του πρώτου Transform the Smartphone Challenge σε συνεργασία με την Indiegogo, το Livermorium Keyboard moto mod, προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης πληκτρολογίου QWERTY, κρατώντας την οθόνη του κινητού σας με κλίση έως και 60 μοιρών. Αυτό το moto mod είναι ότι χρειάζεστε για τις περιστάσεις που δεν σας καλύπτει touchscreen  οθόνη του κινητού σας. Το moto mod αυτό που είναι αποτέλεσα της καμπάνιας με την Indiegogo μέσω του Accelerator Program είναι μόνο η αρχή, με στόχο να φέρουμε πολλές ακόμα καινοτομίες στην αγορά.

Transform the Smartphone Challenge3

Την περασμένη χρονιά συνεργαστήκαμε με την Indiegogo, την παγκόσμια πλατφόρμα για νέους επιχειρηματίες για να πραγματοποιήσουμε τις ιδέες τους, μέσω του Transform the Smartphone Challenge. Στον διαγωνισμό έγιναν εκατοντάδες υποβολές προτάσεων, γεγονός που μας έδωσε την ευκαιρία να συνεργαστούμε στενά με μια ομάδα από developers στα πρότυπα προϊόντα τους.

Φέτος, συνεχίζουμε να δίνουμε ανοικτή και ίση πρόσβαση σε ταλαντούχους developers στο οικοσύστημα των moto mods. Έως και τις 6 Φεβρουαρίου, όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να καταθέσει την ιδέα του και να λάβει το moto z phone, moto mod Development Kit (MDK), καθώς και υποστήριξη από την ομάδα της Indiegogo για να λανσάρει μία επιτυχημένη καμπάνια crowdfunding. Οι νικητές του μεγάλου επάθλου θα κερδίσουν ένα ταξίδι στα κεντρικά της Lenovo στο Σικάγο, όπου θα γνωρίσουν την ομάδα ανάπτυξης τον moto mods, για να διερευνήσουν μαζί τρόπους υλοποίησης των ιδεών τους.

moto z Market App

Το να έχετε το αγαπημένο σας moto mod είναι πιο εύκολο από ποτέ. Θέλετε να βελτιώσετε τις ικανότητές σας στη φωτογραφία ή να παίζετε το αγαπημένο σας παιχνίδι παντού, ή ακόμα να έχετε κάνετε τις μουσικές σας λίστες την καρδιά του πάρτι? Τώρα μπορείτε να δείτε όλα τα moto mods και να έχετε τοπική υποστήριξη, με το νέο moto z Market App4.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights