Το κουτί του Galaxy S9 αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά του

Το κουτί του Galaxy S9 αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά του

Με την επίσημη παρουσίαση του Galaxy S9 να πλησιάζει, και αμέσως μετά και η διάθεση του στην αγορά, είναι αναμενόμενο να έχει ξεκινήσει ήδη η κατασκευή του προκειμένου να εφοδιαστούν με συσκευές όλες οι αγορές και χώρες στις οποίες θα πουληθεί.

Το κουτί ενός Galaxy S9 έκανε την εμφάνιση του σε φωτογραφία, και όπως συνηθίζει η Samsung, αναφέρει στο πίσω μέρος του πολλά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής. Αυτό που επιβεβαιώνεται αρχικά, είναι ότι τουλάχιστον στο “μικρό” Galaxy S9, η οθόνη διατηρεί την ίδια διαγώνιο των 5.8 ιντσών, και ανάλυσης QHD+ (2960 x 1440 pixels ) αλλά και αρκετά νέα χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με το… κουτί λοιπόν, το Galaxy S9 θα έχει στερεοφωνικά ηχεία, για πρώτη φορά σε High End Smartphone της Samsung, “ρυθμισμένα” από την AKG. 

Επιβεβαιώνεται ταυτόχρονα η ύπαρξη μιας μόνο κάμερας στην απλή έκδοση της συσκευής, αφού μόνο το Galaxy S9+ θα έρθει με δύο κάμερες στο πίσω μέρος του. Παρόλα αυτά, η κάμερα των 12 Mpixels θα έχει και αυτή τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε Super Slow Motion και περίπου 1000 καρέ το δευτερόλεπτο, χωρίς όμως τον χρονικό περιορισμό των συσκευών της Sony.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.