Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HTC U11 Eyes με διπλή μπροστινή κάμερα

HTC U11 Eyes με διπλή μπροστινή κάμερα

απο Kostas Gliatiotis

Στην προσπάθεια της να παραμείνει σχετική και ανταγωνιστική, η HTC παρουσίασε μια ακόμα συσκευή, με την ασυνήθιστη ονομασία U11 Eyes.

Όπως αφήνει να εννοηθεί η ονομασία, το Smartphone ξεχωρίζει κυρίως για τις δύο Selfie κάμερες στο μπροστινό μέρος, ακριβώς πάνω από την οθόνη του. Η κάθε μια από αυτές έχει ανάλυση 5 Mpixels και δεν προσπαθεί να πείσει με την ποιότητα της τόσο, όσο με τις επιπλέον δυνατότητες που προσφέρει. Το διάφραγμα παραμένει επίσης σχετικά “περιορισμένο” σε f/2.2 όμως η ταυτόχρονη χρήση και των δύο καμερών φέρνει ενδιαφέρουσες δυνατότητες όπως οι φωτογραφίες πορτραίτου, η φωτογράφιση με θολό φόντο κλπ. Επίσης, με αυτές τις δύο κάμερες, η HTC δημιούργησε το δικό της Face Unlock, μετο U11 Eyes να μπορεί να ξεκλειδώσει αναγνωρίζοντας το πρόσωπο του χρήστη του.

Στα πιο “τυπικά” τεχνικά χαρακτηριστικά τώρα, η οθόνη του U11 Eyes είναι 6 ιντσών, με αναλογία πλευρών 18:9 προκειμένου να χωράει σε λογικές διαστάσεις του ίδιου του Smartphone, ενώ στο εσωτερικό του βρίσκεται ο σχετικά “παλιός” πλέον Snapdragon 652 της Qualcomm με 4 GB μνήμης RAM σε όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις. Η κάμερα στο πίσω μέρος του U11 Eyes έχει ανάλυση 12 Mpixels, έρχεται όμως με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά μιας κορυφαίας κάμερας αφού έχει OIS, Ultra Pixel τεχνολογία αλλά και ένα φωτεινό f/1.7 διάφραγμα.

Μέχρι στιγμής η HTC δεν έχει δώσει αναλυτικές πληροφορίες με τις χώρες στις οποίες θα γίνει διαθέσιμο το νέο U11 Eyes

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights