Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy S9 : Στις 25 Φεβρουαρίου η παρουσίαση του

Samsung Galaxy S9 : Στις 25 Φεβρουαρίου η παρουσίαση του

απο Kostas Gliatiotis

Αναμενόμενα, και με πολλές πληροφορίες πλέον να έχουν ξεκινήσει να διαρρέουν, η Samsung αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του επόμενου Galaxy S9.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, στις 25 Φεβρουαρίου, σε ακριβώς ένα μήνα από σήμερα η Samsung θα παρουσίασει το Galaxy S9 στην Βαρκελώνη, ουσιαστικά πριν την έναρξη της έκθεσης WMC 2018.

Το μόνο που αναφέρει η εταιρεία στην πρόσκληση είναι ότι η κάμερα έχει “επανασχεδιαστεί” σε μετάφραση κατά προσέγγιση, όμως είναι ένας μόνο από τους τομείς που θα έχουν σημαντικές αλλαγές. Θεωρητικά, διπλή κάμερα θα υπάρχει μόνο στο πίσω μέρος του Galaxy S9+ ενώ η απλή έκδοση του θα έρθει με μια μόνο κάμερα. Το διάφραγμα έχει βελτιωθεί σημαντικά στο f/1.5 για την βασική κάμερα που θα είναι ίδια και για τις δύο συσκευές. Από εκεί και πέρα, σε όλες τις εκδόσεις αποθηκευτικού χώρου το Galaxy S9 θα έρχεται με 4 GB μνήμης RAM και με 6 GB στο Galaxy S9+ με την Samsung να προσπαθεί να διαχωρίσει πλέον τις δύο συσκευές και σε τεχνικά χαρακτηριστικά εκτός από το μέγεθος της οθόνης. Τέλος και οι δύο συσκευές θα έρθουν επιτέλους με στερεοφωνικά ηχεία, κάτι που λείπει από τα Smartphones της Samsung, ενώ θα είναι ρυθμισμένα από την AKG που μέσω της Harman ανήκει πλέον στη Samsung.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights