Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Nokia 3310 σε έκδοση με 4G

Nokia 3310 σε έκδοση με 4G

απο Kostas Gliatiotis

Η HMD Global φαίνεται ότι έχει τη διάθεση να συνεχίσει τις πωλήσεις του απόγονου του Nokia 3310, αφού η εταιρεία ανακοίνωσε μια ακόμα έκδοση του αυτή τη φορά με υποστήριξη για 4G / LTE δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Οι διαφορές του Nokia 3310 4G σε σύγκριση με την πρώτη έκδοση αλλά και την επόμενη 3G, είναι αρκετές εκτός από την υποστήριξη γρηγορότερης ταχύτητας μεταφοράς δεδομένων. Αρχικά, η συσκευή βασίζεται στο YunOS, μια σημαντικά τροποποιημένη έκδοση του Android της Google σχεδιασμένη από το.. Alibaba για να τρέχει σε συσκευές με περιορισμένες επιδόσεις. Θεωρητικά δεν μπορεί να “τρέξει” Android εφαρμογές, όμως ταυτόχρονα το Nokia 3310 4G έχει μόλις 256 MB μνήμης RAM και 512 ΜΒ αποθηκευτικού χώρου.

Η σημαντικότερη ίσως προσθήκη είναι το Wi-fi που εκτός των άλλων δίνει στο Nokia 3310 4G την δυνατότητα να λειτουργήσει σαν hot-spot για την σύνδεση άλλων συσκευών στο internet. Η οθόνη και τα υπολοιπα χαρακτηριστικά παραμένουν τα ίδια, και η συσκευή ουσιαστικά έχει σχεδιαστεί σαν μια λύση ανάγκης για όταν ο χρήστης δεν έχει το βασικό του smartphone.

Δυστυχώς, μέχρι στιγμής το Nokia 3310 4G διατίθεται μόνο στην Κίνα, με την HMD να μην δίνει περισσότερες πληροφορίες για το αν και πότε θα γίνει διαθέσιμο στον υπόλοιπο κόσμο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights