Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ WhatsApp : Έφτασε το 1.5 δισεκατομμύριο χρήστες

WhatsApp : Έφτασε το 1.5 δισεκατομμύριο χρήστες

απο Kostas Gliatiotis

Όσο και αν στη χώρα μας καλώς ή κακώς η προτίμηση των χρηστών είναι ακόμα το Viber για τις instant messaging συνομιλίες τους, για μια ακόμα φορά το WhatsApp αποδεικνύει πόσο ανώτερη συνολικά εφαρμογή είναι.

Σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg, ιδρυτή και ιδιοκτήτη του Facebook στο οποίο και ανήκει το WhatsApp, πλέον αυτό αριθμεί ούτε λίγο ούτε πολύ, 1.5 δισεκατομμύριο χρήστες. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, καθημερινά οι χρήστες του WhatsApp ανταλλάζουν 60 δισεκατομύρια μηνύματα, ένα πολύ εντυπωσιακό νούμερο. Τον Ιούλιο του 2017, το WhatsApp είχε 1.3 δισεκατομμύρια χρήστες, κάτι που σημαίνει ότι η συνολική του βάση χρηστών αυξήθηκε κατά 200 εκατομμύρια σε περίπου 6 μήνες. Από το σύνολο των χρηστών, 1 ολόκληρο δισεκατομμύριο χρησιμοποιεί καθημερινά το WhatsApp.

Μάλιστα, το ενδιαφέρον είναι ότι οι χρήστες του WhatsApp είναι πλέον περισσότεροι από αυτούς του Facebook messenger που αγγίζουν τα 1.3 δισεκατομμύρια.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights