Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Android Oreo 8.0 για τα Honor 9 και Honor 8

Android Oreo 8.0 για τα Honor 9 και Honor 8

απο Kostas Gliatiotis

Η Huawei, τηρώντας τη “δέσμευση” να αναβαθμίσει και τις συσκευές της σειράς Honor στο νεότερο διαθέσιμο EMUI 8.0 ξεκίνησε σταδιακά την διάθεση της αναβάθμισης για τα Honor 9 και Honor 8.

Το EMUI 8.0 μαζί με το Android 8.0 Oreo κάτω από αυτό, ξεκίνησε να διατίθεται σαν αναβάθμιση για τις συσκευές στην Αγγλία, και σύντομα θα ακολυθήσουν και οι υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες. Η Huawei πάντως έχει ξεκαθαρίσει ότι ανάλογα με την κάθε συσκευή, μπορεί κάποιες δυνατότητες του EMUI 8.0 να μην είναι διαθέσιμες, αν αυτές δεν υποστηρίζονται από το Hardware για κάποιο λόγο.

Στην περίπτωση των Honor 9 και Honor 8 πάντως, η αναβάθμιση ξεκινά νωρίτερα από ότι για τα αντίστοιχα σε “ηλικία” P9 και P10 της εταιρείας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights