Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: 317 εκατομμύρια Smartphones το 2017

Samsung: 317 εκατομμύρια Smartphones το 2017

απο Kostas Gliatiotis

Σύμφωνα με στοιχεία από την IDC και την Strategy Analytics, η Samsung συνέχισε να είναι ο μεγαλύτερος σε πωλήσεις Smartphones κατασκευαστής παγκοσμίως.

Η εταιρεία κατάφερε να διαθέσει στην αγορά ούτε λίγο ούτε πολύ, 317 εκατομμύρια Smartphones, σε σύγκριση με τα 309 εκατομμύρια πριν ένα χρόνο το 2016. Με αυτά τα νούμερα, η εταιρεία κατάφερε να κρατήσει την πρώτη θέση στις πωλήσεις με ποσοστό περίπου 21% της παγκόσμιας αγοράς.

Στην δεύτερη θέση η Apple διέθεσε και αυτή με τη σειρά της τον εντυπωσιακό αριθμό των 215 εκατομμυρίων συσκευών, θα πρέπει όμως να περιμένουμε μέχρι την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων από την ίδια την εταιρεία για να μάθουμε πόσα από αυτά ήταν iPhone 8 και iPhone X. Η Apple διατηρεί ένα 14,3% της αγοράς στην δεύτερη θέση, με την Huawei να έρχεται τρίτη με 153 εκατομμύρια συσκευές και 10.1% της παγκόσμιας αγοράς.

Το ενδιαφέρον είναι επίσης η Xiaomi στην πέμπτη θέση συνολικά, που κατάφερε σχεδόν να διπλασιάσει τις πωλήσεις της σε 91 εκατομμύρια συσκευές από 58 εκατομμύρια πριν ένα χρόνο. Με 6.1% της παγκόσμιας αγοράς, και ανοδική πορεία, η εταιρεία φαίνεται ότι έχει σκοπό να συνεχίσει να βελτιώνει την θέση της τα επόμενα χρόνια.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights