Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ HTC : Φωτογραφίες του πιθανού U12

HTC : Φωτογραφίες του πιθανού U12

απο Kostas Gliatiotis

Με έναν περίεργο και ασυνήθιστο τρόπο, έκανε την εμφάνιση της σε φωτογραφίες αλλά και βίντεο, μια συσκευή της HTC που δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα.

Σε εκδήλωση ενός δικτύου κινητής τηλεφωνίας στην Ταϊβαν, “μητρική” χώρα της HTC, ένα πρωτότυπο της εταιρείας έκανε την εμφάνιση του για να δειξει την ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων στο LTE/4G+ δίκτυο της εταιρείας.

Στην φωτογραφία η συσκευή φαίνεται σχετικά “καμουφλαρισμένη” ειδικά στο πλαίσιο πάνω από την οθόνη, πιθανότατα γιατί από κάτω κρύβεται κάτι που η εταιρεία δεν θέλει ακόμα να δούμε. Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα όμως είναι η οθόνη που με μέγεθος κοντά στις 6 ίντσες φαίνεται να έχει πλέον 18:9 αναλογία και να καλύπτει πολύ μεγαλύτερο μέρος της μπροστινής επιφάνειας. Αντίστοιχα δεν φαίνεται να υπάρχει αισθητήρας αποτυπωμάτων κάτω από αυτή, και πιθανότατα πλέον βρίσκεται στο πίσω μέρος του U12.

Το ασυνήθιστο όμως είναι ότι υπάρχει και βίντεο από την εκδήλωση που δειχνει όχι μια άλλά δύο συσκευές της HTC, χωρίς όμως να προσφέρει επιπλέον πληροφορίες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights