Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Nokia 7 Plus με 18:9 οθόνη και διπλή κάμερα

Nokia 7 Plus με 18:9 οθόνη και διπλή κάμερα

απο Kostas Gliatiotis

H HMD Global συνεχίζει να δημιουργεί νέες συσκευές με την ονομασία της Nokia, και αυτή τη φορά φαίνεται ότι αποφάσισε να ακολουθήσει και αυτή τις απαιτήσεις της εποχής.

Μια νέα συσκευή, που όπως φαίνεται θα ονομάζεται Nokia 7 Plus, έκανε την εμφάνιση της σε προωθητικό υλικό, και εμφανίζεται να έχει οθόνη με αναλογία πλευρών 18:9 καθώς και δύο κάμερες στο πίσω μέρος της. Μέχρι στιγμής είναι γνωστές περιορισμένες πληροφορίες για το Nokia 7 Plus, η οθόνη όμως φαίνεται να έχει διαγώνιο 6 ιντσών και ανάλυση 2160 x 1080 pixels. Αναμενόμενα ο αισθητήρας αποτυπωμάτων έχει μεταφερθεί στο πίσω μέρος του Smartphone, όπου βρίσκονται και οι δύο κάμερες. Η μια από αυτές θα έχει αισθητήρα 12 Mpixels και η άλλη… 13 Mpixels με το οπτικό zoom να φαίνεται το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτής της διάταξης.

Τέλος, εκτός απροόπτου, στο εσωτερικό του Nokia 7 Plus θα βρίσκεται ο νεότερος και αρκετά ισχυρός Snapdragon 660 της Qualcomm σε συνδυασμό με 4 GB RAM, ενώ είναι δεδομένο ότι θα έρθει με το  Android 8.0 Oreo προ-εγκατεστημένο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

2 σχολια

Sophia 06/02/2018 - 14:41

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω ποιο κινητό προτείνετε μέχρι 150 ευρώ για ήπια χρήση (κάμερα, ιντερνετ )?
Ευχαριστώ

Reply
Kostas Gliatiotis 07/02/2018 - 13:43

Καλησπέρα !

Μέχρι 150 ευρώ συνήθως οι επιλογές είναι λίγες, και η χρήση θα πρέπει να είναι περιορισμένη για να μην έχεις σημαντικά προβλήματα με την απόδοση του, ειδικά σε Internet και εφαρμογές όπως Viber κλπ. Αν ψάχνεις για καινούρια συσκευή, που να έχει κυκλοφορήσει μέσα στο 2017, οι επιλογές είναι μάλλον περιορισμένες στα κινητά της Xiaomi και ίσως κάποιες από τις συσκευές της Huawei όπως το Υ6 2017 και το Nova Smart. Μπορείς πάντως να δοκιμάσεις και για λίγο πιο παλιές συσκευές όπως το j5 2016 της Samsung που σίγουρα καλύπτει αυτές τις ανάγκες και πλεόν κοστίζει λιγότερα χρήματα.

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights