Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Android : Η έκδοση 7.0 Nougat είναι η πιο δημοφιλής

Android : Η έκδοση 7.0 Nougat είναι η πιο δημοφιλής

απο Kostas Gliatiotis

Όπως συνηθίζει κάθε μήνα περίπου, η Google δημοσιεύει τα στατιστικά χρήσης των Android Smartphones που είναι σε λειτουργία και εκμεταλλεύονται τις υπηρεσίες της. Για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2018 λοιπόν, το Nougat έγινε η έκδοση που “τρέχει” στα περισσότερα Android Smartphones που είναι ενεργά.

Πιο συγκεκριμένα, η 7.0 Nougat έκδοση του Android “τρέχει” πλέον σε 28.5% των συσκευών, με το αμέσως προηγούμενο Android 6.0 Marshmallow να συνεχίζει να βρίσκεται στη δεύτερη θέση με μικρή διαφορά, στο 28,1%. Στην τρίτη θέση τώρα, βρίσκεται το σχεδόν τριών χρόνων Android 5.0 Lollipop με 24,6% των συσκευών. Η νεότερη διαθέσιμη έκδοση, το Android 8.0 Oreo έχει μόλις το 1.1 % του συνόλου, παρότι είναι διαθέσιμο από τον Αύγουστο του 2017.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights