Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Honor 9 Lite με τέσσερις συνολικά κάμερες, έρχεται στην Ευρωπαϊκή αγορά

Honor 9 Lite με τέσσερις συνολικά κάμερες, έρχεται στην Ευρωπαϊκή αγορά

απο Kostas Gliatiotis

Μια ακόμα συσκευή παρουσίασε η Huawei κάτω από το Brand της Honor, προκειμένου να προσφέρει μια οικονομικότερη εναλλακτική του P Smart που έχει ήδη διαθέσιμο κάτω από το δικό της όνομα.

Πιο συγκεκριμένα, το Honor 9 Lite έρχεται στην αγορά με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που (καλώς ή κακώς) ζητάνε οι χρήστες, ειδικά νεότερης ηλικίας σύμφωνα πάντα με την εταιρεία. Έτσι το Honor 9 Lite έρχεται με δύο κάμερες στο πίσω μέρος του αλλά και άλλες δύο στην μπροστινή του όψη, όπως και το Mate 10 Lite της Huawei.

Αναλυτικότερα, η βασική κάμερα έχει ανάλυση 13 Mpixels και η δεύτερη μόλις 2 Mpixels για την δημιουργία πορτρέτων και φωτογραφιών με “θολό” φόντο. Η διάταξη αυτή είναι ίδια και στην μπροστινή όψη του Honor 9 Lite προκειμένου οι … Selfies να έχουν την μέγιστη δυνατή ποιότητα.

Φυσικά, το Honor 9 Lite έρχεται με οθόνη FullView όπως την ονομάζει η Huawei, με 18:9 αναλογία πλευρών και ανάλυση FullHD+ στα 2160 x 1080 pixels

Σχεδιαστικά, η συσκευή πλησιάζει το ακριβότερο και σημαντικά καλύτερο Honor 9 της εταιρείας, με το πίσω μέρος του να είναι κατασκευασμένο από “γυαλί” ώστε να αντανακλά το φως. Στο εσωτερικό του βρίσκεται και πάλι ο Kirin 659 που σχεδιάζεται από την ίδια τη Huawei, και συνδυάζεται με 3 GB μνήμης RAM στην βασική έκδοση των 32 GB αποθηκευτικου χώρου.

Τέλος, λειτουργικά το Honor 9 Lite ακολουθεί τις υπόλοιπες συσκευές της εταιρείας και έρχεται με το Android 8.0 Oreo εγκατεστημένο και το EMUI 8.0 της Huawei πάνω από αυτό. Η τιμή του σε χώρες όπως η Γερμανία, η Ισπανία και η Γαλλία θα είναι στα 229 ευρώ ενώ πιθανότατα στη χώρα μας θα είναι ελάχιστα ακριβότερο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

2 σχολια

GEORGE SENNA 16/02/2018 - 21:21

ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΚΩΣΤΑ.ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟ P SMART ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ…

Reply
Kostas Gliatiotis 16/02/2018 - 22:48

Καλησπέρα !

Η βασικότερη διαφορά είναι η μπροστινή κάμερα, που είναι μια στο P Smart και δύο στο Honor 9 lite. Οι συσκευές είναι ουσιαστικά ίδιες, όμως πιθανότατα το Honor 9 lite να είναι λίγο πιο οικονομικό όταν βγεί στην αγορά επίσημα. Προσωπικά πάντως θα προτιμούσα το P Smart για την κατασκευή του από αλουμίνιο χωρίς γυαλιστερή επιφάνεια στο πίσω μέρος. Οι δύο συσκευές λειτουργικά είναι ίδιες, και είναι μάλλον λογικό αυτό, αφού πρακτικά το Honor 9 Lite είναι η ίδια συσκευή “τροποποιημένη”.

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights