Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LeEco Le Pro3 Elite 4G από το GearBest

LeEco Le Pro3 Elite 4G από το GearBest

απο Kostas Gliatiotis

Το αγοραστικό κοινό που επιθυμεί να βρει μια όσο το δυνατόν πιο καλή συσκευή με τα χρηματα που έχει σκοπό να διαθέσει, σίγουρα κάνει πάντα την αναζήτηση του και σε αγορές εκτός Ελλάδας και συνήθως σε Online καταστήματα από την Κίνα.

LeEco Le Pro3 Elite 4G στο Gearbest.com

Για αυτές τις περιπτώσεις, το GearBest.com είναι συνήθως μια από τις επιλογές, αφού έχει τουλάχιστον μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, που επεκτείνεται και εκτός των SMartphones. Κάποιες εταιρείες που δεν έχουν επίσημη παρουσία στη χώρα μας, έχουν συνήθως ενδιαφέρουσες προτάσεις που αξίζει τον κόπο να κοιτάξει κάποιος.

Μια από αυτές είναι και το Le Pro3 της LeEco, μιας εταιρείας που ακόμα στη χώρα μας και στην Ευρώπη δεν έχει επίσημη παρουσία αλλά είναι στο στάδιο της “Εγκατάστασης” στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών. Τα χαρακτηριστικά του είναι “στα χαρτιά” αντίστοιχα των κορυφαίων συσκευώ της αγοράς πριν από περίπου 1.5 χρόνο, όμως είναι μια από τις λίγες συσκευές από Κινέζο κατασκευαστή που χρησιμοποιεί επεξεργαστή της Qualcomm αντί της Mediatek όπως συνήθως, και πιο συγκεκριμένα τον Snapdragon 820. Το σημαντικό όμως, για αγορές της Ευρώπης και πιο συγκεκριμένα στη χώρα μας, είναι η καλύτερη από το συνηθισμένο υποστήριξη για 4G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, αφού υποστηρίζει και το φάσμα συχνοτήτων στα 800 MHz ή αλλιώς την Band 20 του LTE/4G.

Ενδιαφέρον έχει επίσης, το ότι η έκδοση του σε χρυσό χρώμα είναι σχετικά οικονομική στα 179 περίπου ευρώ, που με το κουπόνι 2018GBGR000148  μειώνεται στα 149 ευρώ.

LeEco Le Pro3 Elite 4G στο Gearbest.com

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights