Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Ξεκινά η διάθεση του Android 8.0 Oreo για τα Galaxy S8 και S8+

Ξεκινά η διάθεση του Android 8.0 Oreo για τα Galaxy S8 και S8+

απο Kostas Gliatiotis

Σύμφωνα με πληροφορίες από το SamMobile, η Samsung ξεκίνησε νωρίτερα από ότι περιμέναμε, την διάθεση της αναβάθμισης σε Android 8.0 Oreo για τις δύο εκδόσεις του Galaxy S8.

Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες που συμμετείχαν στο Beta πρόγραμμα δοκιμής της νέας έκδοσης, θα είναι οι πρώτοι που την λαμβάνουν ήδη στη Γερμανία. Θα ακολουθήσουν στην συνέχεια οι υπόλοιποι “κανονικοί” χρήστες του Galaxy S8 στη χώρα, και θεωρητικά η διάθεση της θα επεκταθεί και στην υπόλοιπη Ευρώπη. H αναβάθμιση αφορά τα μοντέλα με κωδικό SM-G950F και SM-G955F, τα Galaxy S8 και S8+ που βασίζονται στον Exynos 8895 της Samsung.

Όπως πάντα, η Samsung συνεργάζεται με πολλά διαφορετικά δίκτυα στην Ευρώπη, και σχεδιάζει και αναβαθμίσεις ανάλογα με τις δικές τους απαιτήσεις. Σε πολλές περιπτώσεις κάθε νέα έκδοση πρεπει να πάρει την “εγκρίση” και των δικτύων πριν κυκλοφορήσει, κάτι που συνήθως καθυστερεί την διαδικασία για συσκευές που έχουν πουληθεί μέσω των καταστημάτων τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights