Το Huawei P20 Θα έρθει με 3 κάμερες στο πίσω μέρος

Το Huawei P20 Θα έρθει με 3 κάμερες στο πίσω μέρος

Με έναν μάλλον ανορθόδοξο τρόπο, η Huawei σχεδόν “επιβεβαιώσε” ότι το επόμενο P20 θα έχει όχι δύο, αλλά 3 συνολικά κάμερες στο πίσω μέρος του.

Η πρόσκληση για την επίσημη παρουσίαση του στο Παρίση στις 27 Μαρτίου, έχει … τρεις κύκλους στο κέντρο της και αναφέρει με “νόημα” την πρόταση We See Mooore with AI με το τρίτο o να μην είναι τυχαίο. Η ίδια η πρόταση μεταφράζεται με επίσης ενδιαφέρον νόημα, ότι η συσκευή θα… βλέπει περισσότερα μέσω τεχνητής νοημοσύνης. Οι δύο από τις κάμερες θα είναι έγχρωμες και με την ίδια ανάλυση, προκειμένου να προσφέρεται η δυνατότητα “οπτικού” zoom μεταξύ άλλων, ενώ η τρίτη θα παραμείνει ασπρόμαυρη, αφού η εταιρεία συνεχίζει τη συνεργασία της με την Leica και θέλει να διατηρήσει τις ενδιαφέρουσες δυνατότητες φωτογράφισης που προσφέρει αυτός ο συνδυασμός.

Οι φήμες θέλουν τη Huawei να παρουσιάζει τρεις διαφορετικές εκδόσεις του P20, μια “κανονική”, το P20 Plus αλλά και μια οικονομικότερη P20 Lite έκδοση του. Η οθόνη θα καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της μπροστινής επιφάνειας, θα είναι τεχνολογίας AMOLED ενώ στο κέντρο της θα υπάρχει μια μικρή “εγκοπή” σαν του iPhone X για το μικρόφωνο και την μπροστινή κάμερα. Ενδιαφέρον έχει επίσης η επιλογή της εταιρείας να τοποθετήσει και πάλι τον αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, κάτι που σημαίνει ότι σε αυτό το σημείο το πλαίσιο θα είναι μεγαλύτερο.

Γραψτε ενα σχολιο