Αρχικη ΦΗΜΕΣ Το Huawei P20 Θα έρθει με 3 κάμερες στο πίσω μέρος

Το Huawei P20 Θα έρθει με 3 κάμερες στο πίσω μέρος

απο Kostas Gliatiotis

Με έναν μάλλον ανορθόδοξο τρόπο, η Huawei σχεδόν “επιβεβαιώσε” ότι το επόμενο P20 θα έχει όχι δύο, αλλά 3 συνολικά κάμερες στο πίσω μέρος του.

Η πρόσκληση για την επίσημη παρουσίαση του στο Παρίση στις 27 Μαρτίου, έχει … τρεις κύκλους στο κέντρο της και αναφέρει με “νόημα” την πρόταση We See Mooore with AI με το τρίτο o να μην είναι τυχαίο. Η ίδια η πρόταση μεταφράζεται με επίσης ενδιαφέρον νόημα, ότι η συσκευή θα… βλέπει περισσότερα μέσω τεχνητής νοημοσύνης. Οι δύο από τις κάμερες θα είναι έγχρωμες και με την ίδια ανάλυση, προκειμένου να προσφέρεται η δυνατότητα “οπτικού” zoom μεταξύ άλλων, ενώ η τρίτη θα παραμείνει ασπρόμαυρη, αφού η εταιρεία συνεχίζει τη συνεργασία της με την Leica και θέλει να διατηρήσει τις ενδιαφέρουσες δυνατότητες φωτογράφισης που προσφέρει αυτός ο συνδυασμός.

Οι φήμες θέλουν τη Huawei να παρουσιάζει τρεις διαφορετικές εκδόσεις του P20, μια “κανονική”, το P20 Plus αλλά και μια οικονομικότερη P20 Lite έκδοση του. Η οθόνη θα καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της μπροστινής επιφάνειας, θα είναι τεχνολογίας AMOLED ενώ στο κέντρο της θα υπάρχει μια μικρή “εγκοπή” σαν του iPhone X για το μικρόφωνο και την μπροστινή κάμερα. Ενδιαφέρον έχει επίσης η επιλογή της εταιρείας να τοποθετήσει και πάλι τον αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, κάτι που σημαίνει ότι σε αυτό το σημείο το πλαίσιο θα είναι μεγαλύτερο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights