Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Valentine’s Day στο Πλαίσιο

Valentine’s Day στο Πλαίσιο

απο Kostas Gliatiotis

Είσαι single, ζευγάρι ή anti-valentine; Όποιο και αν είναι το status σου, το Πλαίσιο σε προσκαλεί να γιορτάσεις τη μέρα με έναν super διαγωνισμό!

Από την Παρασκευή 9/2 έως και την Τετάρτη 14/02 πήγαινε σε ένα από τα καταστήματα Πλαίσιο, βρες τα valentine photo frames και μόνο στο κατάστημα του Mall το φανταστικό valentine photobooth, βγάλε selfies με το ταίρι ή την παρέα σου, κάνε share τη φωτογραφία με τα hashtags #Love_in_Plaisio & #getabooth και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις, ένα ταξίδι στο Ναύπλιο για 2 άτομα, 1 ρομαντικό δείπνο ή 1 action cam.

Επιπλέον, με ένα κλικ στο plaisio.gr βρίσκεις μια τεράστια ποικιλία δώρων για τους αγαπημένους σου αλλά και προτεινόμενες λίστες για να κάνεις την ιδανική επιλογή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights