Αρχικη ΦΗΜΕΣ Φωτογραφίες του Huawei P20 Lite

Φωτογραφίες του Huawei P20 Lite

απο Kostas Gliatiotis

Όπως ήταν μάλλον αναμενόμενο, και η Huawei δεν κατάφερε να ξεφύγει από την συνηθισμένη πλέον διαρροή πληροφοριών για νέα Smartphones που δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί επίσημα. Η “αποκάλυψη” των επόμενων Huawei P20  ξεκίνησε αυτη τη φορά από το P20 Lite, την οικονομικότερη θεωρητικά έκδοση των τριών συσκευών, που και πάλι δειχνει εντυπωσιακή για τα χρήματα που πιθανότατα θα κοστίζει.

Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, και επιβεβαιώνουν μερικά ακόμα. Το βασικότερο από αυτά είναι η ύπαρξη μιας μικρής “εγκοπής” στο πάνω μέρος της οθόνης, όπως και στο iPhone X, που φιλοξενεί την μπροστινή κάμερα και το ακουστικό της συσκευής. Η ύπαρξη της είναι απαραίτητη, αφού η Huawei έχει προσπαθήσει να φτάσει την οθόνη μέχρι το άνω άκρο του P20 Lite. Την ίδια “εγκοπή” θα έχουν αντίστοιχα και τα P20 και P20 Plus

Στο πίσω μέρος του P20 Lite υπάρχουν δύο κάμερες πλέον, όπως συνηθίζεται ακόμα και στην μεσαία κατηγορία, οι πληροφορίες θέλουν όμως τα κανονικά P20 και P20 Plus να έρχονται με τρεις διαφορετικές κάμερες.

Οι κάμερες αυτές είναι τοποθετημένες κάθετα, με την Huawei να αντιγράφει περισσότερο από όσο θα θέλαμε το iPhone X για μια ακόμα φορά. Το ενδιαφέρον είναι ότι ο αισθητήρας αποτυπωμάτων είναι τοποθετήμένος στο πίσω μέρος του Smartphone, ενώ πιθανότατα στο κανονικό P20 και το Plus θα είναι και πάλι κάτω από την οθόνη.

Μια ακόμα φωτογραφία επιβεβαιώνει την ύπαρξη Type C θύρας επικοινωνίας και φόρτισης, αλλά ευτυχώς και θύρα ακουστικών 3.5 mm δίπλα σε αυτή μαζί με το ένα από ότι φαίνεται ηχείο του P20 Lite.

Η οθόνη φαίνεται να έχει διάσταση μικρότερη από 6 ίντσες, όμως οι πληροφορίες για το μέγεθος της έρχονται από πολλά μέρη και φαίνεται να είναι διαφορετικές μεταξύ τους. Αυτό που είναι σχεδόν σίγουρο είναι ότι η ανάλυση της θα είναι μια “διαφορετική” έκδοση του 1080p για να καλυφθεί η διαφορά στο ύψος. Με την “Εγκοπή” στο κέντρο, υπάρχει μια πιθανότητα να διαφέρει και από το συνηθισμένο 2160 x 1080 που χρησιμοποιείται σε όσες συσκευές της Huawei έρχονται ήδη με 18:9 αναλογία οθόνης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights