Αρχικη ΦΗΜΕΣ Το Galaxy S9 εμφανίστηκε στο Geekbench

Το Galaxy S9 εμφανίστηκε στο Geekbench

απο Kostas Gliatiotis

Όπως μάλλον συνηθίζεται λίγο πριν την παρουσίαση κάθε νέου Smartphone, πόσο μάλλον της Samsung, τα αποτελέσματα από διάφορα Benchmarks κρύβουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ένα Galaxy S9 με κωδικό μοντέλου SM-G960F έκανε την εμφάνιση του στο Geekbench με ένα αρκετά ενδιαφέρον “σκόρ”. Η συσκευή είναι η έκδοση με τον Exynos 9810, αυτή που θα δούμε επίσημα και στην Ευρώπη και τη χώρα μας, και το σκορ της ήταν 3648 για το Single Core test και 8894 για το Multi Core. Το Geekbench ανιχνεύει περιορισμένα χαρακτηριτικά από Smartphones αφού περιορίζεται στην δοκιμή του επεξεργαστή τους. Στην περίπτωση του Galaxy S9, η έκδοση που δοκιμάστηκε έχει 4 GB μνήμης RAM, όσα δηλαδή θα έχει η βασική έκδοση του.

Το αποτέλεσμα είναι αισθητά καλύτερο από αυτό του Galaxy S8 και του Galaxy Note 8, επειδή όμως το Geekbench έχει αναβαθμιστεί από τότε που αυτά κυκλοφόρησαν, τα αποτελέσματα του Galaxy S9 δεν είναι απαραίτητα συγκρίσιμα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights