Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Nokia : Πούλησε περισσότερα Smartphones από τη Sony και την HTC

Nokia : Πούλησε περισσότερα Smartphones από τη Sony και την HTC

απο Kostas Gliatiotis

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της Counterpoint η Nokia φαίνεται να έχει μια πολή καλή πορεία στην αγορά, καλύτερη από ότι θα περίμενε κανείς αρχικά. Η εταιρεία κατάφερε να διαθέσει περίπου 4.4 εκατομμύρια Smartphones το τελευταίο τρίμηνο του 2017.

Αυτη η επίδοση της την φέρνει ουσιαστικα στην 11ή θέση της παγκόσμιας αγοράς, σύμφωνα πάντα με την ίδια έκθεση, όμως σημαίνει ταυτόχρονα ότι η HMD Global που κατασκευάζει τις συσκευές της Nokia, κατάφερε να πουλήσει περισσότερο από εταιρείες όπως η Sony και η HTC. Μάλιστα σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, ακόμα και εταιρείες όπως η Lenovo, η Google, η Meizu και η Asus διέθεσαν στην αγορά λιγότερα Smartphones από την Nokia.

Η HMD Global έχει μόλις ένα χρόνο στην αγορά ουσιαστικά, και σε αυτό το χρονικό διάστημα κατάφερε όπως φαίνεται να ξεπεράσει εταιρείες που είχαν καθιερωθεί στο χρονικό διάστημα που η Nokia απουσιάζε από την αγορά των Smartphones.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights