Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Samsung Electronics ενθουσιάζει κοινό, αθλητές και επισήμους στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες PyeongChang 2018

Η Samsung Electronics ενθουσιάζει κοινό, αθλητές και επισήμους στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες PyeongChang 2018

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics, Παγκόσμιος Συνεργάτης των Ολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία Ασύρματων Επικοινωνιών και Εξοπλισμού Υπολογιστών, φέρνει τεχνολογικές καινοτομίες στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες PyeongChang 2018 μέσα από διαδραστικές εμπειρίες στις νέες εκθέσεις Samsung Olympic Showcases. Η Samsung ενθαρρύνει το κοινό και τους αθλητές να κάνουν μεγαλύτερα πράγματα με το μήνυμα “Do What You Can’t”  με διασκεδαστικές και καθηλωτικές εμπειρίες σε πολλαπλούς εκθεσιακούς χώρους των Samsung Olympic Showcases.

Κατά τη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, εννέα συνολικά χώροι φιλοξενούν την έκθεση Samsung Olympic Showcase, συνδυάζοντας ένα εύρος από πολιτιστικές, τεχνολογικές και καθηλωτικές διασκεδαστικές εμπειρίες για το κοινό. Συγκεκριμένα, οι χώροι αυτοί βρίσκονται στην PyeongChang και στην Gangneung, και συμπεριλαμβάνουν  τα Ολυμπιακά Πάρκα και  Ολυμπιακά Χωριά, καθώς και το Κύριο Κέντρου Τύπου, ενώ τέσσερις χώροι βρίσκονται στο αεροδρόμιο Incheon International Airport. Η έναρξη της λειτουργίας των εκθεσιακών χώρων Samsung Olympic Showcases @ PyeongChang Olympic Plaza και @ Gangneung Olympic Park πρόσφερε  στους επισκέπτες συναρπαστικές εμπειρίες που ενσωματώνουν την κληρονομιά της επαναστατικής καινοτομίας της Samsung, καθώς και διαδραστικές δραστηριότητες με τεχνολογία της Samsung.

Το κοινό και οι αθλητές αρχικά  έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την ιστορία της Samsung και της κληρονομιάς της στη μηχανική, τον σχεδιασμό και την κατασκευαστική δεξιοτεχνία, καθώς επίσης να μάθουν για την ιστορία της συνεργασίας της  με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στη συνέχεια, μέσα από διαδραστικές εμπειρίες, οι επισκέπτες  έχουν τη δυνατότητα να αποδράσουν με ρεαλιστικές συνθήκες σε συναρπαστικά χειμερινά αθλήματα μέσω VR, μεταξύ των οποίων το snowboarding και το skeleton, καθώς και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς σκι, αλπικού και αντοχής που προκαλούν το κοινό σε μια αναμέτρηση για τη φυσική αντοχή του. Για πρώτη φορά, οι επισκέπτες  έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την «VR Αποστολή στο Διάστημα: Μια Σελήνη για Όλη την Ανθρωπότητα» που δημιούργησε η Samsung. Οι επισκέπτες ζουν την εμπειρία μιας ολοκληρωμένης αποστολής στο διάστημα που συμπεριλαμβάνει την ενημέρωση για το αντικείμενο της αποστολής, την δοκιμή για εκπαιδευτικές στολές και κράνη, καθώς και την καθηλωτική εμπειρία να βρίσκονται στη Σελήνη, έχοντας την αίσθηση της σεληνιακής βαρύτητας σε κάθε βήμα.

«Η Samsung, διανύοντας δύο δεκαετίες ως Παγκόσμιος Συνεργάτης των Ολυμπιακών Αγώνων, έχει ενώσει το κοινό και τους αθλητές σε όλο τον κόσμο με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες της, οι οποίες έχουν πλέον εξελιχθεί ώστε να συμπεριλαμβάνουν ακόμη και καθηλωτικές εμπειρίες», δήλωσε ο Younghee Lee, CMO και Executive Vice President της Samsung Electronics. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε τις τελευταίες ασύρματες τεχνολογίες και τα προϊόντα της εταιρείας προκειμένου το κοινό και οι αθλητές να απολαμβάνουν νέες, μοναδικές εμπειρίες στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες».

«Κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας συνεργασίας μας, η Samsung έχει φέρει νέες εμπειρίες και τεχνολογικές εξελίξεις σε κάθε διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων», δήλωσε ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Thomas Bach. «Η Samsung βοηθάει έτσι ώστε κάθε διοργάνωση να αποτελεί μια συναρπαστική και ουσιαστική εμπειρία για όλους».

Οι επισκέπτες γνωρίζουν και  αλληλοεπιδρούν με τα προϊόντα της Samsung και το  Galaxy οικοσύστημα μέσω ενός εύρους δραστηριοτήτων  σε ένα άνετο, διαδραστικό περιβάλλον, που συμπεριλαμβάνει:

  • Καθηλωτικές Εμπειρίες VR: Μοναδικές εμπειρίες VR powered by Galaxy Note8 επιτρέπουν στο κοινό να αποδράσει σε στιγμές συναρπαστικές σε χιονισμένες βουνοπλαγιές κάνοντας snowboard και skeleton, καθώς και να πάει στο διάστημα με την «VR Αποστολή στο Διάστημα: Μια Σελήνη για Όλη την Ανθρωπότητα» – διαθέσιμη για πρώτη φορά στους καταναλωτές. Άλλες δραστηριότητες περιλαμβάνουν προσομοιώσεις από το άθλημα του σκι.
  • Διασκεδαστικές Εμπειρίες: Με το Portrait Pool οι επισκέπτες μπορούν να μετατρέψουν τις “selfies” τους σε ζωγραφιστές εικόνες για να τις μοιραστούν στα social media, ενώ με το S Pen Gallery δημιουργούν  προσωπικά πορτρέτα με το Galaxy Note8 χρησιμοποιώντας το S Pen σαν πινέλο ζωγραφικής.
  • Χώρος για Παιδιά: Ένας χώρος ειδικά διαμορφωμένος για παιδιά προσφέρει  την εμπειρία χρήσης των συσκευών σε παιδιά που μπορούν να παίξουν, να μάθουν και να διευρύνουν τη δημιουργικότητά τους μέσα από εμπειρίες χρήσης.
  • Έξυπνο Σπίτι (loT): Πολλαπλές Συσκευές και φουτουριστικά παραδείγματα που λειτουργούν με ασύρματη τεχνολογία loT, βοηθώντας τους επισκέπτες να οραματιστούν τον τρόπο ζωής του μέλλοντος.
  • Unbox Samsung: Στο ταξίδι του «Unbox Samsung” οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν από κοντά την ζωντανή ιστορία της εταιρείας από το 1988 που παρουσιάστηκε η πρώτη συσκευή κινητής τηλεφωνίας.
  • Αγορά και Εξυπηρέτηση Καταναλωτών: Οι επισκέπτες μπορούν να λαμβάνουν εξυπηρέτηση και να πραγματοποιούν αγορές για τα προϊόντα κινητών συσκευών και αξεσουάρ.
  • Ειδικές Εκδηλώσεις: Στην έκθεση Samsung Olympic Showcase πραγματοποιούνται εκδηλώσεις για τον εμπλουτισμό της εμπειρίας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, συμπεριλαμβάνοντας επισκέψεις αθλητών και τον εορτασμό ιδιαίτερων στιγμών τις διοργάνωσης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights