Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Gmail Go Για Smartphones με χαμηλές επιδόσεις

Gmail Go Για Smartphones με χαμηλές επιδόσεις

απο Kostas Gliatiotis

H Google, παρουσίασε μια “ελαφρύτερη” έκδοση της εφαρμογής του Gmail, με την ονομασία Gmail Go, σχεδιασμένη για συσκευές με μικρότερες επιδόσεις και μικρή μνήμη RAM.

Πιο συγκεκριμένα, το Gmail Go προτείνεται για  συσκευές με λιγότερο από 1 GB RAM, όμως θα πρέπει να τρέχουν την νεότερη έκδοση 8.1 Oreo του Android για να είναι δυνατή η εγκατάσταση του. Προφανώς και αυτή τη στιγμή, οι συσκευές με Android 8.1 είναι έτσι και αλλιώς λίγες, και αυτές που τρέχουν την νεότερη έκδοση και έχουν και λιγότερο από 1 GB RAM είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Η Google “επενδύει” στο μέλλον, αφού το Gmail Go ακολουθεί την πολιτική της εταιρείας να καλύψει τις απαιτήσεις των αναπτυσσόμενων κυρίως αγορών, όπου συσκευές με τόσο χαμηλές επιδόσεις είναι ακόμα και σήμερα κάτι το συνηθισμένο.

Εναλλακτικά, οι συσκευές που θα αναβαθμιστούν κάποια στιγμή σε Android 8.1 Oreo θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Gmail Go για την χαμηλότερη κατανάλωση μνήμης RAM και την μικρότερη κίνηση δεδομένων αν το επιθυμούν.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights