Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Xiaomi: “Ταράζει τα νερά” και στην Ελλάδα με τα νέα κινητά Mi MIX 2 και Mi MIX 2 Special Edition

Xiaomi: “Ταράζει τα νερά” και στην Ελλάδα με τα νέα κινητά Mi MIX 2 και Mi MIX 2 Special Edition

απο John Leondaris

Τη διάθεση των εντυπωσιακών νέων flagship κινητών Xiaomi Mi MIX 2 και Mi MIX 2 Special Edition ανακοίνωσε σήμερα η Info Quest Technologies, που αποτελεί εξουσιοδοτημένο διανομέα της Xiaomi στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Τα νέα κινητά φιλοδοξούν να φέρουν την επανάσταση στη σχεδίαση των smartphones, ενώ ξεχωρίζουν για τις τεχνολογικές τους καινοτομίες.

Το Xiaomi Mi MIX 2 (που στην Ελλάδα θα διατίθεται στα 549 ευρώ) αποτελεί τη νέα ναυαρχίδα της Xiaomi, διαθέτει οθόνη 5,99 ιντσών με αναλογία πλευρών 18:9 που καλύπτει όλη την έκταση του σώματος της συσκευής, προσφέροντας μια εντυπωσιακή και εντελώς νέα αίσθηση χρήσης.

Το “μυστικό” πίσω από την εντυπωσιακή οθόνη “Full screen display 2.0” είναι το αποτέλεσμα του πρωτότυπου σχεδιασμού του παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή Philippe Starck, χάρη στον οποίο επιτυγχάνεται το μικρότερο δυνατό περιθώριο στο κάτω μέρος της οθόνης, επιτρέποντας ταυτόχρονα την εξαιρετική εφαρμογή στο χέρι του χρήστη. Συγκριτικά, το smartphone είναι κατά 11,9% μικρότερο από το προηγούμενο μοντέλο, προσφέροντας την ίδια επιφάνεια θέασης, αλλά με σημαντικά μεγαλύτερη εργονομία και πρακτικότητα στην καθημερινή χρήση.

Το Mi MIX 2 εντυπωσιάζει με την τεσσάρων πλευρών κυρτή κεραμική πλάτη, στην οποία βρίσκεται ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων για ασφαλή και γρήγορη πρόσβαση στο smartphone, ενώ το περίβλημα κράματος αλουμινίου αυξάνει την ανθεκτικότητά του.

Στην καρδιά της συσκευής βρίσκεται ο επεξεργαστής Snapdragon 835 με 6GB RAM, ενώ εφαρμόζεται η νεότερη τεχνολογία αποθήκευσης UFS2.1, με χωρητικότητα 64GB.

Το Xiaomi Mi MIX 2 διαθέτει κορυφαίες δυνατότητες λήψης φωτογραφίας και βίντεο, καθώς η βασική κάμερα 12 Mpixels διαθέτει αισθητήρα SONY IMX386 και οπτική σταθεροποίηση 4 αξόνων για καθαρές λήψεις ανάλυσης μέχρι και 4Κ/30fps. Η εμπρόσθια κάμερα 5 Mpixels παράγει υψηλής ποιότητας εικόνα για εντυπωσιακές selfies και ποιοτική επικοινωνία με βίντεο.

Στα επιπλέον χαρακτηριστικά της νέας συσκευής περιλαμβάνονται η υποστήριξη 43 διαφορετικών δικτύων λειτουργίας, το διπλής φωνητικής εγγραφής σύστημα ADC HD, η μπαταρία χωρητικότητας 3.400mAh και η συνδεσιμότητα LTE με συνδυασμό 4 κεραιών και η δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης δύο καρτών Nano-SIM (“Dual SIM”).

Για χρήστες με μεγαλύτερες απαιτήσεις, η Xiaomi προτείνει το Xiaomi Mi MIX 2 Special Edition (το οποίο στην Ελλάδα θα διατίθεται στα 699 ευρώ), με πλήρη κεραμική σχεδίαση “ceramic unibody” σε λευκή απόχρωση, μεγαλύτερη μνήμη RAM 8GB και αποθηκευτικό χώρο 128GB. Τόσο η standard, όσο και η Special Edition, χρησιμοποιούν το προηγμένο MIUI 9, βασισμένο στο Android Nougat 7.1.1.

Όλα τα προϊόντα της Xiaomi υποστηρίζονται με διετή εγγύηση καλής λειτουργίας από την Info Quest Technologies και είναι διαθέσιμα από μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης, το ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr, το Mi Store και επιλεγμένα σημεία διάθεσης.

Κατά την παρουσίαση των νέων κινητών, στα στελέχη της Info Quest Technologies αναφέρθηκαν στη σημαντική άνοδο που έχουν καταγράψει οι πωλήσεις των κινητών της Xiaomi στην ελληνική αγορά με αποτέλεσμα, όπως είπαν, σήμερα η Xiaomi να αποτελεί τον τρίτο κατασκευαστή κινητών στην Ελλάδα σε επίπεδο πωλήσεων τεμαχίων. Ειδικότερα, όπως ανέφεραν, μόνο το Δεκέμβρη του 2017 πωλήθηκαν 28.500 κινητές συσκευές Xiaomi, ενώ τον Ιανουάριο του 2018 ο αριθμός αυτός έφτασε στις 25.000.

Πέραν των κινητών, η Info Quest Technologies δίνει ιδιαίτερη σημασία και στην προώθηση πλήθους άλλων προϊόντων της Xiaomi, με τα οποία η εταιρεία έχει δημιουργήσει το δικό της “οικοσύστημα” μέσα από το οποίο φιλοδοξεί να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα του χρήστη. Μάλιστα τα στελέχη της τόνισαν ότι στόχος της εταιρείας είναι να “ανοίξει” άμεσα την πλατφόρμα της ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν μέσα από αυτή και συσκευές άλλων κατασκευαστών, ώστε ο χρήστης να μην είναι υποχρεωμένος να διαθέτει συσκευές μόνο ενός κατασκευαστή ώστε να έχει ενιαία και αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης.

Για το σκοπό αυτό η Info Quest Technologies προσφέρει πλήθος προϊόντων της Xiaomi τα οποία, μετά από το τελευταίο λανσάρισμα πάνω από 30 νέων προϊόντων, το σύνολο των προσφερόμενων προϊόντων ξεπερνά τα 130, ενώ τα σημεία διανομής προϊόντων της Xiaomi ξεπερνούν τα 1000, και αυξάνονται συνέχεια.

Παράλληλα, η Info Quest Technologies έχει δώσει ιδιαίτερη σημασία και στην υποστήριξη των χρηστών συσκευών Xiaomi, με τη δημιουργία τόσο ενός οργανωμένου service center (που μέχρι τώρα έχει επισκευάσει πάνω από 2000 συσκευές), όσο και ενός call center που μέχρι σήμερα έχει απαντήσει σε πάνω από 10.000 κλήσεις.

Ιδιαίτερη ώθηση στα προϊόντα της Xiaomi έχει δώσει και το Mi Shop (που έχει δεχτεί πάνω από 40.000 επισκέπτες μέχρι τώρα) που η Info Quest Technologies έχει δημιουργήσει στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στην Αθήνα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο κατάστημα είναι το πρώτο αυτού του είδους της Xiaomi στην Ευρώπη.

Για το 2018 στόχος της Info Quest Technologies είναι η περεταίρω αύξηση των μεριδίων αγοράς της Xiaomi στην ελληνική αγορά, με ακόμα περισσότερες κινητές συσκευές, αλλά και περισσότερα προϊόντα που θα συμπληρώνουν το “οικοσύστημα” της εταιρείας, όπως επίσης και νέων σημείων διάθεσης.

Ανάμεσα στα αυτά που είτε ήδη διατίθενται στην Ελλάδα, είτε αναμένεται να διατεθούν μέσα στο επόμενο διάστημα, είναι προϊόντα όπως νέα smartwatches, ηλεκτρικά πατίνια (αλλά και ποδήλατα). “έξυπνες” λάμπες για το σπίτι, routers, ιονιστές αέρα, 4K action camera, αισθητήρες για “έξυπνο σπίτι” κ.α.

Τέλος, στα σχέδια της εταιρείας είναι η εδραίωση της Xiaomi και στην αγορά της Κύπρου, και η ενδυνάμωση του μεριδίου αγοράς στη συγκεκριμένη χώρα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights