Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Vernee Mix 2 Review : Στο περίπου καλό

Vernee Mix 2 Review : Στο περίπου καλό

απο Kostas Gliatiotis

Η αναζήτηση ενός οικονομικού Smartphone, συνήθως με κόστος κάτω από 200 ευρώ, περιλαμβάνει αρκετές φορές (καλώς ή κακώς) και την αναζήτηση συσκευών σε On-line καταστήματα από την Κίνα.

Είναι δεδομένο ότι μια αγορά τέτοιου είδους πάντα έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες αφού οι συσκευές αυτές έχουν κάποια πλεονεκτήματα αλλά και κάποιες το ίδιο σαφείς παραχωρήσεις. Στην συγκεκριμένη παρουσίαση θα γνωρίσουμε μαζί το Vernee Mix 2, ένα Smartphone που η ίδια η ονομασία του κάνει «ξεκάθαρο» ότι προσπαθεί να … μοιάσει στο Mix 2 της Xiaomi σε χαμηλότερο κόστος και με προφανώς περιορισμένες επιδόσεις και τεχνικά χαρακτηριστικά.

Την συσκευή μας την έστειλε το Gearbest.com για δοκιμή, στην πρώτη μας συνεργασία μαζί τους. Θεωρητικά, η τιμή του ανάλογα με την … περίοδο και τα διαθέσιμα κουπόνια προσφοράς είναι κάτω από τα 170 ευρώ περίπου.

Σχεδιασμός.

Η εξωτερική εμφάνιση του Vernee Mix 2 κάνει προφανές το που θέλει να… μοιάσει σαν συσκευή. Η οθόνη του έχει εντυπωσιακά μικρό πλαίσιο στις τρεις από τις τέσσερις πλευρές της, με την ίδια ακριβώς λογική που το κάνουν και οι συσκευές της Xiaomi.

Υπάρχει μια προφανής διαφορά στο «πάχος» του μικρού αυτού πλαισίου, που πάντως δικαιολογείται από την τιμή πώλησης του Smartphone. Στο πάνω μέρος, χρησιμοποιείται ένα πιο «συμβατικό» ακουστικό σε σύγκριση με το πρώτο Mix της Xiaomi, που λόγω της μικρής οπής από την οποία βγαίνει ο ήχος, έχει λίγο χαμηλότερη ένταση από ότι θα θέλαμε. Παρόλα αυτά, υπάρχει και ένα αρκετά δυνατό σε ένταση LED ειδοποιήσεων που όμως παραδόξως φαίνεται να ανάβει μόνο σε μπλε χρώμα.

Κάτω από την οθόνη τώρα, το πλαίσιο είναι λίγο μεγαλύτερο, για να μπορεί να φιλοξενήσει την μέτριας είναι αλήθεια απόδοσης, μπροστινή κάμερα του Vernee Mix 2.

Η πίσω όψη του Smartphone είναι αντίστοιχα «απλή» σε γενικές γραμμές αφού η γυάλινη επιφάνεια φιλοξενεί τον αισθητήρα αποτυπωμάτων λίγο πάνω από το κέντρο και τις δύο κάμερες στην αριστερή πάνω γωνία.

Το πλαστικό που έχει χρησιμοποιήσει η Vernee είναι αναμενόμενα οικονομικό, με αποτέλεσμα να μην προσφέρει κάποια ιδιαίτερη προστασία από γρατζουνιές. Η συσκευασία του Vernee Mix 2 πάντως, περιλαμβάνει μια ζελατίνα προστασίας και για την πίσω όψη αλλά και μια σχετικά καλή θήκη σιλικόνης προκειμένου ο χρήστης να επιλέξει.

Ο αισθητήρας αποτυπωμάτων λειτουργεί εντυπωσιακά γρήγορα με δεδομένο πάντα το είδος και την κατηγορία του Vernee Mix 2, όμως η οθόνη του καθυστερεί στην συνέχεια περίπου 2 δευτερόλεπτα μέχρι να ενεργοποιηθεί από την κατάσταση αναμονής. Η τοποθέτηση του είναι σχεδόν ιδανική παρόλα αυτά, παρά το σχετικά μεγάλο μέγεθος του Smartphone.

Αυτό που έχει αρνητική επίπτωση στην ευκολία χρήσης και μεταφοράς του Vernee Mix 2 είναι το σχετικά αυξημένο βάρος του, που σε συνδυασμό με τις μεγάλες σχετικά διαστάσεις του περιορίζουν την χρήση με το ένα χέρι και την μεταφορά του σε μια τσέπη. Συνολικά πάντως, με δεδομένο το ότι πρόκειται ουσιαστικά για μια «αντιγραφή» ενός δημοφιλούς σχεδίου άλλης εταιρείας, και στο μέτρο που αυτό είναι δυνατον με τόσο χαμηλό κόστος, το Vernee Mix 2 είναι ένα αρκετά αποδεκτό και σχετικά εντυπωσιακό σε εξωτερική εμφάνιση Smartphone.

VERNEE MIX 2 ΣΤΟ GEARBEST.COM

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights