Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Vernee Mix 2 Review : Στο περίπου καλό

Vernee Mix 2 Review : Στο περίπου καλό

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνήμη

Στα θετικά του Vernee Mix 2 περιλαμβάνεται και η συνολική του απόδοση. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Helio P25 της Mediatek με κωδικό μοντέλου MT6757CD.

Παραδοσιακά, υπάρχουν 8 πυρήνες επεξεργασίας, αρχιτεκτονικής Α-53. Οι τέσσερις από αυτούς φτάνουν τα 2.4 GHz, με τους άλλους 4 να περιορίζονται στο 1.7 GHz. Η Mediatek αναφέρει απλά τα 2.6 GHz σαν μέγιστη συχνότητα, που είναι λίγο μεγαλύτερη από αυτή που «πετυχαίνει» το Vernee Mix 2 ενώ δεν ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορούν να φτάσουν σε αυτή τη ταχύτητα και οι 8 ταυτόχρονα.

Η μνήμη RAM είναι στα 4 GB ενώ παραδόξως αναφέρεται σε όλες τις εφαρμογές σαν LPDDR4X, μια από τις γρηγορότερες διαθέσιμες μορφές μνήμης RAM για Smartphones.

To σχεδόν Stock Android, η καλή απόδοση του Helio P25 και τα 4 GB RAM δημιουργούν ένα αρκετά αποδοτικό σύνολο που ενώ δεν το περιμένει κανείς αρχικά, βρίσκεται στο άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας. Σε μετρήσιμη μορφή μέσω Benchmarks αλλά και σε καθημερινή χρήση, το Vernee Mix 2 είναι το ίδιο γρήγορο με τις περισσότερες Mid Range προτάσεις πιο «καταξιωμένων» εταιρειών και αυτό είναι σίγουρα κάτι το ενδιαφέρον αλλά και θετικό.

Η κάρτα γραφικών είναι η αρκετά ισχυρή μέχρι και σήμερα Mali T880 της ARM σε διάταξη με δύο πυρήνες παραγωγής γραφικών. Ακόμα και έτσι όμως είναι σαφώς ισχυρότερη από τις περισσότερες προτάσεις στην κατηγορία αυτή, που χρησιμοποιούν την κατώτερη Mali T830 ή T860 της ARM επίσης. Η απόδοση της είναι ικανοποιητική σχεδόν για κάθε είδους χρήση, ακόμα και σχετικά απαιτητικά παιχνίδια. Αυτό που δημιουργεί ένα μικρό πρόβλημα είναι η παραγωγή θερμότητας που αυξάνεται αισθητά μετά από λίγη ώρα έντονης χρήσης, χωρίς όμως να φτάνει σε ενοχλητικά επίπεδα.

Παραδόξως, παρότι υποστηρίζεται κανονικά από την Mali T880, το Vernee Mix 2 δεν προσφέρει υποστηρίξη για το Vulkan API. Η παραγωγή γραφικών είναι σίγουρο ότι δέχεται μια μια μικρή πτώση, το σημνατικότερο όμως είναι ότι μελλοντικά η συμβατότητα θα μειώνεται συνεχώς όσο περισσότερο χρησιμοποιείται το Vulkan API σε παιχνίδια και όχι μόνο.

Επίσης ξεπερνώντας το αναμενόμενο για τα χρήματα που κοστίζει, το Vernee Mix 2 έρχεται με 64 GB ονομαστικού χώρου, από τα οποία περίπου 53 είναι διαθέσιμα στον χρήστη του. Η υποδοχή για κάρτες μνήμης MicroSD είναι στην ίδια θέση με την δεύτερη SIM με αποτέλεσμα να μην είναι ταυτόχρονα δυνατή η χρήση τους.

Το ολοκληρωμένο μνήμης που έχει επιλέξει η Vernee είναι εμφανώς χαμηλότερου κόστους και απόδοσης από τον ανταγωνισμό, με αποτέλεσμα κάποια μικρά κολλήματα στην μεταφορά αρχείων και διαχείριση φωτογραφιών, να παρατηρούνται από την καθυστέρηση στην δική του λειτουργία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights