Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Vernee Mix 2 Review : Στο περίπου καλό

Vernee Mix 2 Review : Στο περίπου καλό

απο Kostas Gliatiotis

Λειτουργικό Σύστημα.

Η Vernee χρησιμοποιεί το VOS όπως το ονομάζει, που είναι στην πραγματικότητα μια σχεδόν Stock έκδοση του Android της Google με ελάχιστες παρεμβάσεις από την εταιρεία. Παραδοσιακά οι εταιρείες από την Κίνα είναι πιο «απελευθερωμένες» στην λογική της αναβάθμισης από τον ίδιο το χρήστη και τη χρήση διαφορετικών ROM ακόμα και για …. Πειραματισμό. Η Vernee έχει θεωρητικά και λειτουργικό σύστημα OTA αναβαθμίσεων που σημαίνει ότι αν η εταιρεία κάνει κάποια νεότερη έκδοση διαθέσιμη αυτή μπορεί να «κατέβει» στο ίδιο το Mix 2 και να εγκατασταθεί.

Οι περισσότερες από αυτές περιορίζονται στο μενού των ρυθμίσεων όπου υπάρχουν επιπλέον επιλογές που δεν περιλαμβάνονται σε αυτές του Stock Android. Κάποιες από αυτές είναι χρήσιμες και … έξυπνες όπως  δυνατότητα προβολής μόνο του ποσοστού μπαταρίας χωρίς το εικονίδιο δίπλα να καταλαμβάνει χώρο, αλλά και η καθαρά για ψυχαγωγικούς λόγους προβολή της ώρας μέχρι και το δευτερόλεπτο.

Η άποψη μας είναι ότι το Stock Android έχει πάντα αρκετές ελλείψεις σε δυνατότητες, και το κυριότερο ότι οι εφαρμογές της Google για κάποιες εργασίες είναι λιγότερο χρηστικές από ότι αρκετές εναλλακτικές τους.

Το Google Play Music είναι απαράδεκτο σε εμφάνιση αλλά και λειτουργικότητα. Η Google επιμένει περισσότερο από ότι πρέπει στην επιβολή της δικής της υπηρεσίας μουσικής και η διαχείριση των τραγουδιών που υπάρχουν στην μνήμη του Vernee Mix 2 γίνεται με μεγαλύτερη δυσκολία από ότι θα έπρεπε

Αντίστοιχα, το Google Photos προσφέρει μεν απεριόριστο χώρο για τις φωτογραφίες του χρήστη, αν όμως ο αυτός δεν τον θέλει, μένει με το απλά κακοσχεδιασμένο μενού και την δύσκολη διαχείριση των φωτογραφιών.

Στα θετικά θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το Vernee Mix 2 έχει και ξεχωριστή εφαρμογή διαχείρισης αρχείων που προσφέρει την βασική λειτουργικότητα που θέλει ο χρήστης.

Για τα περισσότερα από αυτά τα μειονεκτήματα δεν φταίει προφανώς η Vernee αλλά ο τρόπος που η Google σχεδιάζει το Stock Android. Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία έχει φροντίσει ώστε το Mix 2 να λειτουργεί σωστά και αρκετά απροβλημάτιστα, σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι περιμένει κανείς αρχικά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights