Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Microsoft : Σταματά τις ειδοποιήσεις σε Windows Phone 7.5 και 8
microsoft-killing-nokia-brand

Microsoft : Σταματά τις ειδοποιήσεις σε Windows Phone 7.5 και 8

απο Kostas Gliatiotis

Έχοντας ήδη παραδεχθεί ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει να ασχολείται με την έκδοση των Windows για Smartphones, η Microsoft ανακοίνωσε ότι ξεκινά να σταματά την υποστήριξη σε παλαιότερες εκδόσεις των Windows Phone.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εταιρεία, τα Smartphones που τρέχουν ακόμα τις αρκετά παλιές εκδόσεις των Windows Phone 7.5 και 8, θα σταματήσουν να δέχονται ειδοποιήσεις για νέα συμβάντα. Θεωρητικά, η Microsoft είχε στήσει το λειτουργικό με τέτοιο τρόπο ώστε ακόμα και εφαρμογές τρίτων εταιρειών να χρησιμοποιούν την δική της υποδομή προκειμένου να στείλουν μια ειδοποίηση στο κινητό του χρήστη. Η εταιρεία θα σταματήσει λοιπόν να παρέχει την συγκεκριμένη υποδομή και υποστήριξη, και αντίστοιχα οι ειδοποιήσεις θα σταματήσουν να λειτουργούν σε αυτά τα Smartphones.

Τα νεότερα Windows Phone 8.1 καθώς και η τελευταία διαθέσιμη έκδοση των Windows 10 Mobile, θα συνεχίσουν να υποστηρίζονται κανονικά προς το παρόν. Ειδικά για τα Windows 10 Mobile η Microsoft έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να συνεχίσει να τα αναπτύσσει και να προσθέτει καινούριες δυνατότητες, αλλά θα τα υποστηρίζει κανονικά τουλάχιστον για το κοντινό μέλλον.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights