Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Samsung : Μειώνει την παραγωγή OLED οθονών για το iPhone X

Samsung : Μειώνει την παραγωγή OLED οθονών για το iPhone X

απο Kostas Gliatiotis

Είναι κοινό μυστικό ότι η Samsung είναι ο μοναδικός προμηθευτής OLED οθονών για το iPhone X, αφού η Κορεάτικη εταιρεία ήταν (και παραμένει) η μοναδική που μπορεί να κατασκευάσει τον όγκο των οθονών που ήθελε αρχικά η Apple και φυσικά με την ποιότητα που απαιτούσε η Αμερικάνικη εταιρεία.

Φαίνεται όμως ότι με έναν ακόμα τρόπο επιβεβαιώνεται η μέτρια πορεία του iPhone X στην αγορά, αφού η Samsung πρόκειται να μειώσει σημαντικά τον ρυθμό παραγωγής οθονών για την Apple. Πιο συγκεκριμένα, για το πρώτο τρίμηνο του 2018 η παραγωγή θα μειωθεί στο 60% ενώ είναι πιθανόν να υπάρξει και νέα μείωση στο μέλλον.

Η Samsung από την πλευρά της έχει ήδη επενδύσει σημαντικά μεγάλα ποσά στην κατασκευή γραμμών παραγωγής ώστε να καλύψει την ζήτηση της Apple και πλέον πρέπει να βρει ένα τρόπο να “πουλήσει” τον όγκο από την παραγωγή της που δεν θέλει η Αμερικάνικη εταιρεία. Είναι πολύ πιθανόν, να δούμε πολλές συσκευές άλλων εταιρειών με OLED οθόνη, αφού προκειμένου να εξασφαλίσει ότι οι γραμμές παραγωγής θα συνεχίσουν να είναι κερδοφόρες, η Samsung θα δώσει την παραγωγή και σε ανταγωνιστές της που μέχρι σήμερα δεν είχαν την δυνατότητα να αγοράσουν τις οθόνες αυτές. Η ζήτηση από τις υπόλοιπες εταιρείες ήταν και παραμένει αρκετά μικρή για να δικαιολογήσει την επένδυση της Samsung σε μονάδες παραγωγής, όμως από την στιγμή που η επένδυση αυτή έγινε για την Apple, η Κορεάτικη εταιρεία θα φροντίσει να διαθέσει τις οθόνες και σε μικρότερες εταιρείες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights