Αρχικη ΦΗΜΕΣ Φωτογραφίες του P20 lite στην ΤΕΝΑΑ

Φωτογραφίες του P20 lite στην ΤΕΝΑΑ

απο Kostas Gliatiotis

Όπως μάλλον συνηθίζεται για πολλές συσκευές κατασκευασμένες στην Κίνα, έτσι και το P20 Lite φαίνεται ότι θα κάνει την εμφάνιση του “υποχρεωτικά” στην Κινεζικη αρχή πιστοποίησης ΤΕΝΑΑ πριν ανακοινωθεί επίσημα από την ίδια τη Huawei.

Οι φωτογραφίες που εμφανίστηκαν στο site της Κινέζικης αρχής πιστοποίησης, δείχνουν ένα Smartphone με διπλή κάμερα στο πίσω μέρος του, σε κάθετη διάταξη ενώ αναφέρεται ότι και στο μπροστινό του μέρος είναι και πάλι δύο οι κάμερες.

Το ενδιαφέρον είναι ότι η Huawei διατηρεί το πλήτρο με τον αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη του P20 Lite παρότι αυτή φαίνεται ότι θα φτάνει μέχρι το πάνω μέρος της συσκευής με όσο το δυνατόν μικρότερη πλαίσιο γύρω της (και πιθανότατα ένα Notch σαν του iPhone X…).

Τα δύο P20 και P20 plus, ή τουλάχιστον το Plus σίγουρα, θα έρθουν με 3 κάμερες στο πίσω μέρος η χρησιμότητα των οποίων μένει ακόμα να αποκαλυφθεί από την Huawei. Με εξαίρεση πιθανές μελλοντικές διαρροές, η ανακοίνωση τους θα γίνει επίσημα στις 27 Μαρτίου από την εταιρεία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights