Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ O σχεδιασμός του νέου Sony XZ2

O σχεδιασμός του νέου Sony XZ2

απο Kostas Gliatiotis

Λίγες μόνο ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του από τη Sony, το νέο κορυφαίο Smartphone της εταιρείας, το XZ2 έκανε την εμφάνιση του σε φωτογραφίες που αποκαλύπτουν πρακτικά όλες τις αλλαγές στο σχεδιασμό του.

Σε αντίθεση με ότι περίμενε ο κόσμος (και ότι προσφέρει ο ανταγωνισμός πλέον…) η Sony δεν επέλεξε ένα σχέδιο με πολύ μικρό πλαίσιο γύρω από την οθόνη, και περιορίστηκε στο να το μειώσει αρκετά για τα δικά της μόνο δεδομένα. Μένει να δούμε πόσο θα επηρεάσει αυτό στην πράξη την εργονομία του XZ2, με δεδομένη την διαγώνιο των 5.7 ιντσών που θα έχει η οθόνη του σύμφωνα με τις πληροφορίες. Δυστυχώς, η Sony φαίνεται να επιμένει και στην 1080p ανάλυση για την οθόνη, που πλέον στις 5.7 ίντσες είναι οριακά αποδεκτή, πόσο μάλλον σε μια συσκευή αυτης της κατηγορίας τιμής.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, αυτό που είναι άμεσα εμφανές είναι ότι όπως και στα ΧΑ2 και XA2 Ultra, ο αισθητήρας αποτυπωμάτων έχει μεταφερθεί στο πίσω μέρος του XZ2, σε μια εμφανώς πιο πρακτική και λογική θέση σε σύγκριση με τις προηγούμενες συσκευές της εταιρείας τα τελευταία χρόνια. Η πλάτη του XZ2 φαίνεται να είναι κατασκευασμένη από γυαλί ή κάποιο είδος Gorila Glass, η Sony όμως την εποχή των Ζ1, Ζ2 και Ζ3 είχε πολύ κακή φήμη στην αντοχή των υλικών που χρησιμοποιούσε.

Το XZ2 φαίνεται ότι θα χρησιμοποιεί τον Snapdragon 845 στο εσωτερικό του, η μνήμη RAM είναι ακόμα άγνωστο πόσο ακριβώς θα είναι, όπως και οι διαθέσιμες εκδόσεις αποθηκευτικού χώρου. Συνολικά φαίνεται ότι η Sony έχει αναβαθμίσει τον σχεδιασμό του XZ2 σε σύγκριση πάντα με τις προηγούμενες δικές της συσκευές, όχι όμως αρκετά για να “φτάσει” τον ανταγωνισμό που προσφέρει Smartphones με σημαντικά καλύτερα χαρακτηριστικά, μεγαλύτερες οθόνες και μικρότερο πλαίσιο γύρω από αυτές.

H Sony φαίνεται πως έχει έτοιμη και την Compact έκδοση του XZ2, που για μια ακόμα χρονιά θα έρθει με μικρότερο μέγεθος και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της μεγαλύτερης έκδοσης. Παραδοσιακά, το μικρότερο μέγεθος των Compact Sony έχει σαν αποτέλεσμα μεγαλύτερο πάχος, κάτι που μένει να δούμε αν θα συνεχιστεί και με το XZ2 Compact.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights