Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Nokia Παρουσίασε το 8110 4G

Η Nokia Παρουσίασε το 8110 4G

απο Kostas Gliatiotis

Η HMD φαίνεται ότι θέλει να συνεχίσει να ξυπνά στους παλαιότερους χρήστες το αίσθημα της νοσταλγίας για τις συσκευές που κατασκευάζε η Nokia πριν αρκετά χρόνια πλέον.

Η νεότερη συσκευή σε αυτή την “οικογένεια” είναι το 8110 4G, μια συσκευή που θυμίζει όσο είναι δυνατόν, το παλιό Nokia 8110 που θύμιζε… μπανανα με τον κυρτό σχεδιασμό του και το πορτάκι για το πληκτρολόγιο. Προφανώς το νέο 8110 4G έχει έγχρωμη οθόνη, μικρού μεγέθους αναμενόμενα λόγω κόστους και κατηγορίας, όμως μαζί με αυτή έρχεται και μια κάμερα των 2 Mpixels στο πίσω μέρος.

Το 8110 4G θα ξεκινήσει να διατείθεται τον Μάιο του 2018 στην πολύ ελκυστική τιμή των 79 ευρώ, προφανώς για να εκμεταλλευτεί η HMD το αίσθημα νοσταλγίας όσων θα θέλουν να το αγοράσουν χωρίς όμως να έχουν σκοπό να το χρησιμοποιήσουν πλέον σαν βασική τους συσκευή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights