Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Huawei Παρουσίασε το MediaPad M5 σε 10 και 8.4 ίντσες

Η Huawei Παρουσίασε το MediaPad M5 σε 10 και 8.4 ίντσες

απο Kostas Gliatiotis

H επίσημη παρουσία της Huawei στη Βαρκελώνη δεν περιλαμβάνει τα δύο επόμενα P20, που η εταιρεία θα παρουσίασει σε ξεχωριστό event στις 27 Μαρτίου στο Παρίσι, έχει όμως αρκετά ενδιαφέροντα νέα προϊόντα.

Μέσα σε αυτά περιλαμβάνονται και δύο νέα Tablets, μια κατηγορία στην οποία η Huawei δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία τα τελευταία χρόνια. Παρόλα αυτά, τα δύο νέα MediaPad M5 με οθόνη 10 και 8.4 ιντσών, είναι το λιγότερο ενδιαφέροντα και ανταγωνιστικά.

H οθόνη και στα δύο Tablet έχει ανάλυση 2560 x 1600 pixels, ενώ σύμφωνα με τη Huawei είναι τα πρώτα Tablets στην αγορά με 2.5D γυαλί πάνω από την οθόνη. Στο εσωτερικό και των δύο MediaPad M5 βρίσκεται ο Kirin 960 της ίδιας της Huawei, γνωστός από τα δύο P10 και P10 Plus, και συνδυάζεται σε όλες τις περιπτώσεις με 4 GB μνήμης RAM. Η έκδοση του Android είναι η 8.0 Oreo, και πάνω από αυτή βρίσκεται το γραφικό περιβάλον EMUI στην επίσης 8.ο έκδοση του.

Εκτός από το διαφορετικό μέγεθος οθόνης, τα δύο MediaPad έχουν διαφορετική χωρητικότητα μπαταρίας στα 5.100 mAh για το μικρό 8.4 και 7.500 mAh για αυτό με την οθόνη των 10.8 ιντσών. Στο μεγαλύτερο από τα δύο MediaPad M5 υπάχουν επίσης 4 διαφορετικά ηχεία που περιορίζονται σε δύο στην έκδοση με των 8.4 ιντσών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights