Η HMD Παρουσίασε το ακόμα πιο φτηνό Nokia 1

Η HMD Παρουσίασε το ακόμα πιο φτηνό Nokia 1

Μετά το πολύ ενδιαφέρον για τα χρήματα του Nokia 2 που ήδη κυκλοφορεί και στη χώρα μας, η HMD αποφάσισε να παρουσίασει μια ακόμα πιο οικονομική πρόταση με την αναμενόμενη ονομασία Nokia 1.

Το Nokia 1 αποτελεί την πρώτη Android Go συσκευή της εταιρείας, που έχει σχεδιαστεί να “τρέχει” απροβλημάτιστα σε συσκευές με Hardware χαμηλών επιδόσεων. Πιο συγκεκριμένα, η συσκευή έρχεται με οθόνη 4.5 ιντσών και χαμηλής ανάλυσης 854 x 480 pixels για προφανώς απλή βασική χρήση. Ο επεξεργαστής είναι ο Mediatek MT6737Μ, μια από τις οικονομικότερες λύσεις της εταιρείας, και η βασική κάμερα έχει ανάλυση μόλις 5 Mpixels με αυτή στην μπροστινή όψη να περιορίζεται ακόμα περισσότερο στα 2 Mpixels.

Πιθανότατα το πιο “ξεχωριστό” χαρακτηριστικό του Nokia 1 είναι τα Xpress Covers, τα διαφορετικού χρώματος πίσω… καπάκια που μπορεί να αλλάζει ο χρήστης μόνος του. Σύμφωνα με την HMD Global, το Nokia 1 θα έρθει στην αγορά κοντά στα 80 ευρώ, και θα είναι ουσιαστικά ένα από τα πιο οικονομικά Smartphones από μεγάλο κατασκευαστή.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.