Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η HMD Παρουσίασε το ακόμα πιο φτηνό Nokia 1

Η HMD Παρουσίασε το ακόμα πιο φτηνό Nokia 1

απο Kostas Gliatiotis

Μετά το πολύ ενδιαφέρον για τα χρήματα του Nokia 2 που ήδη κυκλοφορεί και στη χώρα μας, η HMD αποφάσισε να παρουσίασει μια ακόμα πιο οικονομική πρόταση με την αναμενόμενη ονομασία Nokia 1.

Το Nokia 1 αποτελεί την πρώτη Android Go συσκευή της εταιρείας, που έχει σχεδιαστεί να “τρέχει” απροβλημάτιστα σε συσκευές με Hardware χαμηλών επιδόσεων. Πιο συγκεκριμένα, η συσκευή έρχεται με οθόνη 4.5 ιντσών και χαμηλής ανάλυσης 854 x 480 pixels για προφανώς απλή βασική χρήση. Ο επεξεργαστής είναι ο Mediatek MT6737Μ, μια από τις οικονομικότερες λύσεις της εταιρείας, και η βασική κάμερα έχει ανάλυση μόλις 5 Mpixels με αυτή στην μπροστινή όψη να περιορίζεται ακόμα περισσότερο στα 2 Mpixels.

Πιθανότατα το πιο “ξεχωριστό” χαρακτηριστικό του Nokia 1 είναι τα Xpress Covers, τα διαφορετικού χρώματος πίσω… καπάκια που μπορεί να αλλάζει ο χρήστης μόνος του. Σύμφωνα με την HMD Global, το Nokia 1 θα έρθει στην αγορά κοντά στα 80 ευρώ, και θα είναι ουσιαστικά ένα από τα πιο οικονομικά Smartphones από μεγάλο κατασκευαστή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights