Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Galaxy S9 : Μπορεί να… μετρήσει την πίεση του ιδιοκτήτη του

Galaxy S9 : Μπορεί να… μετρήσει την πίεση του ιδιοκτήτη του

απο Kostas Gliatiotis

Μπορεί η Samsung να έχει μειώσει σημαντικά τις “εξελιγμένες” δυνατότητες των κορυφαίων συσκευών της, που πολλές φορές είχαν αμφίβολη χρησιμότητα, δεν φαίνεται όμως ότι έχει σταματήσει να προσφέρει και κάτι ασυνήθιστο και ξεχωριστό.

Φαίνεται λοιπόν, πως τα νέα Galaxy S9 και S9+ μπορούν να μετρήσουν την… πίεση του ιδιοκτήτη τους μέσω ενός νέου “οπτικού” αισθητήρα που διαθέτουν. Η Samsung συνεργάζεται επίσης με το University of California San Francisco για την διενέργεια μιας έρευνας σχετικά με το στρες και οι χρήστες των δύο Galaxy S9 θα μπορούν να επιλέξουν αν θέλουν να συμμετέχουν σε αυτή για τρεις εβδομάδες ή όχι.

Πιθανότατα ο ίδιος αισθητήρας θα χρησιμοποιηθεί στο μέλλον και σε συσκευές όπως Smartwatches και άλλου είδους wearables, όμως προς το παρον η εταιρεία δεν έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights