Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Τα νέα Samsung Galaxy S9 & S9+ έρχονται στη Vodafone

Τα νέα Samsung Galaxy S9 & S9+ έρχονται στη Vodafone

απο Kostas Gliatiotis

Η Vodafone υποδέχεται τα νέα Samsung Galaxy S9 και S9+ δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να τα αποκτήσουν  μέσω προπαραγγελίας, με όφελος έως 500€, με το  Vodafone Buy Back και με έως 48 άτοκες δόσεις.

Συγκεκριμένα, όλοι έχουν τη δυνατότητα μέσω του vodafone.gr να μάθουν το ποσό που θα κερδίσουν επιστρέφοντας την παλιά τους συσκευή, μέσω της υπηρεσίας Vodafone Buy Back και να ολοκληρώσουν τη διαδικασία σε ένα κατάστημα Vodafone.

Επιπλέον, όποιος προπαραγγείλει  τη συσκευή έως 08/03 θα έχει τη δυνατότητα να την παραλάβει έως και 7 ημέρες νωρίτερα από την ημερομηνία λανσαρίσματος.

Τα νέα Samsung Galaxy S9 και S9+ θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Vodafone, αλλά και στο vodafone.gr από τις 16 Μαρτίου στην προτεινόμενη λιανική  τιμή των 879€ και 979€ αντίστοιχα.

Στα καταστήματα Vodafone και στο Vodafone eShop οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία τη γνήσια θήκη Samsung που τους ταιριάζει προκειμένου να προστατεύσουν τη συσκευή τους, αλλά και να της δώσουν στιλ και χαρακτήρα.

Τέλος, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να δουν νωρίτερα από κοντά τη συσκευή πριν το επίσημο λανσάρισμα στις 16/03 σε επιλεγμένα καταστήματα Vodafone.

Περισσότερες πληροφορίες για το Samsung Galaxy S9  στο    www.vodafone.gr/portal/eShop/Samsung-Galaxy-S9

και για το Samsung Galaxy S9+ στο  www.vodafone.gr/portal/eShop/Samsung-Galaxy-S9plus

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights