Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Info Quest Technologies: Βραβεύεται από τη Cisco Greece ως “Διανομέας της Χρονιάς” για το 2017

Info Quest Technologies: Βραβεύεται από τη Cisco Greece ως “Διανομέας της Χρονιάς” για το 2017

απο John Leondaris

Ως “Cisco Distributor of the Year” αναδείχθηκε για άλλη μια χρονιά η Info Quest Technologies, για το 2017.

Η Cisco μέσα από τα βραβεία που απονέμει κάθε χρόνο, επιβραβεύει τους συνεργάτες της που παρουσίασαν σημαντικά αποτελέσματα και αξιέπαινες επιδόσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς, λειτουργώντας ως πρότυπο επιχείρησης για όλη την αγορά. Η σημαντική αυτή αναγνώριση, που λαμβάνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Info Quest Technologies, επιβεβαιώνει την ηγετική θέση που κατέχει στον τομέα της διανομής των προϊόντων της Cisco. Κύριο παράγοντα της επιτυχίας αυτής αποτελεί η δυναμική, εξειδικευμένη ομάδα στελεχών της εταιρείας, που με ουσιαστικό και συστηματικό τρόπο υποστηρίζει τον πελάτη.

Η Info Quest Technologies και η Cisco Greece συνεργάζονται στρατηγικά για 20 και πλέον χρόνια, με κοινό στόχο τη συνεχή ανάπτυξη και καθοδήγηση του δικτύου συνεργατών και όραμα τη βέλτιστη αξιοποίηση των προηγμένων λύσεων της Cisco από όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις, στη συνεχή προσπάθειά τους για εκσυγχρονισμό και ανταγωνιστικότητα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights